Aanleggen van een tennisbaan kan buiten maar ook binnen

Het aanleggen van een tennisbaan kunt u zowel buiten als binnen laten doen. Heeft u een grote loods ter beschikking? Of bent u voorzitter van de lokale tennisvereniging en bent u van plan om te gaan uitbreiden? Een ding kunt u gemeen hebben, u wilt een tennisbaan aanleggen in een overdekte omgeving. Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes. En dat is niet alles, er zijn ook een tal van accessoires van Ton de Rooij Tennis voor uw tennisbaan.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Weet u waarom een onderhoudsbeurt zo belangrijk is voor een tennisbaan? We zullen het u verklappen: met regelmatig onderhoud kunt u de levensduur van de tennisbaan enorm verlengen. Dit geldt al helemaal als het gaat om een poreuze hardcourt tennisbaan. Zeg nou zelf, u wilt niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

Het aanleggen van uw tennisbaan, ook windoeken bij de specialist

Winddoeken mogen niet ontbreken bij een buitentennisbaan. Zo zorgt u er namelijk voor dat u tijdens een potje tennis zo min mogelijk last heeft van de wind en dat er fijn en eerlijk kan worden gespeeld. Wanneer u op zoek bent naar winddoeken van hoogstaande kwaliteit, moet u eens kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf u kan aanbieden. Het bedrijf Ton de Rooij Tennis heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.