Paruzzi levert authentieke VW Classic supplies

Als officiële dealer van originele VW onderdelen is Paruzzi hét adres voor Volkswagen liefhebbers. Je kunt er terecht voor grote items als bumpers, kachels, uitlaten en motoren. En ook kleine parts als borgplaatjes, bouten, accupoolklemmen en aandrijfhoezen. Online staan foto’s zodat je er zeker van bent, dat je koopt wat je nodig hebt.

Het wordt geen proces van zoeken naar een speld in een hooiberg. Het Paruzzi-team heeft het assortiment onderverdeeld in duidelijke categorieën en subcategorieën. Als voorbeeld nemen we de rubriek elektriciteit. Die is onderverdeeld in onder meer:

· koplampen, achteruitrijlampen en mistlicht;

· ontstekingssysteem, contactslot;

· start systeem;

· ruitenwisser, ruitensproeier.

Als je op een item klikt, krijg je een opsomming te zien van alle varianten. Erbij vermeld staan gegevens als de prijs, toepasbaarheid, het originele nummer, Paruzzi nummer, merk en natuurlijk ook of het voorradig is. Een handige tip bij het zoeken: vink aan om welk type Volkswagen het gaat, daarmee maak je het zoekresultaat zo specifiek mogelijk.

Paruzzi is er voor bezitters van alle typen Volkswagen: Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia en Kübel. Je bestelt er Kever velgen, Spijlbus claxons, Type 3 motoren et cetera. De Kever is bijzonder populair. Dit model werd van 1938 tot 2003 gebouwd in de fabriek in Duitsland. De wagen heette van oorsprong Typ 1, Typ 1200 en Typ 1300. De naam Kever dankt hij aan automobilisten die hem op het insect Kever vonden lijken.

In het Engels heet de Kever Beetle, in het Frans Coccinelle, in het Duits Kääfer, in het Zweeds Bubbla, in het Noors Bubble en in het Portugees Carocha. Tot slot nog enkele praktische gegevens over bestellen bij Paruzzi. Iedere bestelling van € 50,00 of meer wordt gratis verzonden. De vervoerder is PostNL. Als je voor 15.00 bestelt, worden je spullen dezelfde dag nog verzonden. Standaard krijg je na aankoop een zogenoemde zichtperiode van 14 dagen. Je kunt binnen deze tijd kosteloos retourneren. Voorwaarde is wel dat je het onderdeel niet hebt gebruikt en weer in de originele verpakking doet.

https://www.paruzzi.com/nl/

Elektrische laadpalen voor auto’s

U wilt een laadpaal kopen? Waarschijnlijk heeft u het al gemerkt; er zijn talloze aanbieders van laadpalen voor elektrische auto’s. Voor elk automerk is er een laadpaal beschikbaar en in de meeste gevallen heb je zelfs de keuze uit meerdere laadpalen. Dat is natuurlijk niet zo verrassend aangezien elektrisch rijden de afgelopen jaren fors is gestegen.

De juiste laadpaal kopen

Bij het kopen van een laadpaal voor uw elektrische auto is het belangrijk dat u een laadpaal koopt met de juiste specificaties. Oftewel, de laadpaal moet geschikt zijn voor uw auto en omgeving. Het is daarom altijd verstandig om eerst een gesprek aan te gaan met een specialist in laadpalen. Zo een adviseur kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat kost een oplaadpaal?

Een laadpaal kopen brengt een aardige investering met zich mee. Zoals eerder vermeld zijn er talloze aanbieders van laadpalen voor elektrische auto’s. Per automerk zijn er meerdere laadpalen beschikbaar en de prijzen variëren van enkele honderden euro’s tot wel duizenden euro’s. Een laadpaal De prijs die u betaald voor een oplaadpaal hangt af van het merk en de kwaliteit van de laadpaal. Daarnaast kunnen aanbieder extra kosten in rekening brengen wanneer u de laadpaal wilt laten installeren. Indien u zelf technisch bent kunt u geld besparen door de oplaadpaal zelf te installeren. Indien u niet zo handig bent en u de installatie liever wilt overlaten aan een oplaadpaal specialist dan vindt u hier een laadpaal specialist.

Meer advies over oplaadpalen kopen

Het kan voorkomen dat u even niet weet welke laadpaal u het beste kan kopen. In dat geval kan een adviesgesprek met een laadpaal specialist uitkomst bieden. Zo een laadpaal specialist is Reith Power, bezoek de website voor meer informatie en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

http://reithpower.nl/laadpaal/

Keuze: elektrische auto of een benzineauto?

Je bent op zoek naar een nieuwe auto; ga je voor een benzine of een elektrische auto? Wij weten allemaal dat benzineauto’s schadelijk zijn voor het milieu. Dat is bij een elektrische auto (gelukkig) anders. Een elektrische auto stoot namelijk geen schadelijke uitlaatgassen uit. Daarnaast kan de brandstof op een groene manier worden verkregen. Maar zijn er nog meer voor of nadelen aan elektrisch rijden? In dit artikel gaan wij hier verder op in. Blijf lezen als je nieuwsgierig bent.

Hoe vaak gebruik je de auto?

Het tanken van een benzine auto duurt gemiddeld enkele minuten. Dat is bij een elektrische auto wel anders. Het opladen van een elektrische auto varieert tussen de 8 uur en 30 minuten (thuis opladen vs een snellelaadpaal). Wil je elektrisch gaan rijden, dan moet je hier wel rekening mee houden. Vergeet niet: als je thuis de auto wilt opladen moet je wel een elektrische laadpaal kopen

Het thuis opladen van een elektrische auto duurt ongeveer 8 uur (met een 220 V-aansluiting). Het opladen van een elektrische auto bij een oplaadpunt duurt gelukkig minder lang; ongeveer zo een 2 uur. Maak je gebruik van een snellelaadpaal dan duurt het opladen ongeveer een half uur.

Financieel: de investering

Een elektrische auto is in vergelijking met een benzine auto relatief duur. Daarnaast heb je naast de auto een elektrische laadpaal/laadstation nodig om de auto op te laden. Het laten plaatsen van een laadpaal brengt ook een aardige investering met zich mee. Maar gelukkig zijn er diverse subsidies beschikbaar voor het elektrisch rijden. Hierbij kan je denken aan MIA en VAMIL. Dit zijn regelingen die beschikbaar zijn voor de investering in o.a. laadpalen.

De initiële investering is dus hoger bij een elektrische auto, maar gelukkig zijn er ook financiële voordelen. Zo zijn de brandstofkosten een stuk lager. Daarnaast zijn de onderhoudskosten van een elektrische auto niet hoog.

De brandstofkosten bij elektrisch rijden zijn namelijk een stuk lager. Dit komt omdat een elektrische auto weinig bewegende onderdelen heeft die snel verslijten. Daarnaast hoef je ook bepaalde onderdelen niet te vervangen, zoals het verversen van de olie.

Meer informatie over elektrisch rijden?

Wij hopen dat dit artikel je helpt bij het maken van de juiste keuze. Indien je meer informatie wilt over elektrisch rijden dan kan je contact opnemen met Reith Power.

http://reithpower.nl/laadpaal/

Bedrijfsauto leasen op de zaak

Een bedrijfsauto aanschaffen kan best een flinke investering blijken. Het is vooral voor veel kleine ondernemers de vraag of het wel waard is om direct zoveel geld uit te geven aan een bedrijfsauto. Het is dan mogelijk een goed idee om juist een lease auto zakelijk te nemen. Zo kan de benodigde bedrijfsauto er toch komen, maar zijn de kosten wat beter te beheersen. Leasen gaat namelijk altijd aan de hand van een leasecontract waarin een vast maandbedrag is opgenomen. Dit is voor een investering van deze omvang natuurlijk een goed idee. Niet alleen voor de kleine ondernemer, maar ook voor grote bedrijven.

Het gebruik van een bedrijfsauto

Wanneer je een auto gaat leasen, dan is het belangrijk dat je niet zomaar een willekeurige auto kiest. Je doet dit door goed in kaart te brengen wat jouw bedrijf eigenlijk vraagt. Welke werkzaamheden voer je uit en wat kan een auto daarin betekenen. Op die manier weet je zeker dat je een voertuig leaset waar je op zakelijk gebied beter van wordt. In veel gevallen blijkt Mercedes Sprinter lease op de wensen van de ondernemer aan te sluiten. Dit is geen toeval. Dit komt vooral omdat de Sprinter in veel gevallen in een bepaalde variant precies die kenmerken heeft die in de betreffende branche van pas komen.

Zakelijk auto leasen 

Die kenmerken zijn vaak te vinden op het gebied van het ontwerp en de extra’s die geboden worden. Zo is de Sprinter met de dichte cabine vooral bekend vanwege zijn zeer grote laadruimte. Dit kan zakelijk belangrijk zijn omdat je dan meer in één rit kan vervoeren en dus flink wat kosten kunt besparen voor het transport. Andere voordelen die kunnen meewegen zijn bijvoorbeeld de krachtige motor en de mogelijkheid om vierwielaandrijving te kiezen. Daardoor kan de auto net iets meer dan veel van zijn concurrenten in dezelfde klasse. Dit is voor een flink aantal ondernemers het beslissende kenmerk.

https://www.autoleasecentrale.nl/