Outdoor vakantie boeken
Dienstverlening

Essentiële tips die je moet weten over het parkeren op de luchthaven

Wanneer je van en naar de luchthaven van Eindhoven reist, is het van essentieel belang dat je het meeste uit je reis haalt. Het kan handig zijn om online wat relevant onderzoek te doen over waar en hoe je kunt parkeren en online vind je ook tips die je reis veiliger kunnen maken. Je kunt ook lezen over de eerste dingen die je zou moeten doen als je eenmaal op het vliegveld bent en natuurlijk alles over het vinden van een parkeerplaats op Eindhoven Airport.

 

Wanneer je naar het vliegveld gaat

De luchthaven Eindhoven ligt ongeveer 12 kilometer vanaf het stadscentrum. Er zijn overal voldoende borden geplaatst, die je rechtstreeks naar de toegangsweg leiden. De primaire parkeergarage bevindt zich recht tegenover het gebouw van de luchthaventerminal en je kunt hier lang en kort parkeren.

 

Wat je moet weten over het parkeren op de luchthaven van Eindhoven

Eindhoven heeft veel parkeeropties en de keuze die je zult maken, zal afhankelijk zijn van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld je budget, je verblijfsduur en het serviceniveau dat je verwacht van het bedrijf waar je parkeert.

Als je alleen passagiers wilt oppikken of op de luchthaven wilt afzetten, zul je waarschijnlijk voldoende hebben aan een parkeerplaats voor kort parkeren. Dit soort parkeerplaatsen is ook ideaal voor als je maar even een afspraak ergens hebt omdat kort parkeren een limiet van maximaal vijf uur toelaat.

Lang parkeren is beter voor degenen die meer dan een paar dagen zullen reizen. Bij deze vorm van parkeren heb je ook vaak een optie om een gratis transfer rechtstreeks naar de luchthaventerminal te nemen of je kunt gebruikmaken van een meet-en-greet-parkeerservice. Deze parkeermogelijkheid heb je niet op de luchthaven zelf maar wel op een parkeerplaats naast de luchthaven van Eindhoven. De transfers van de parkeerplaats naar de terminal en terug zijn uitstekend geregeld.

Bij de valet-arrangementen kun je op een bepaald tijdstip voordat je incheckt je auto afgeven aan iemand die je voertuig dan netjes voor je naar een parkeerplaats rijdt. Je kunt er dan zeker van zijn dat je voertuig op een zeer veilige parkeerplaats wordt neergezet, zodat je auto bij je aankomst ook weer spic en span op je staat te wachten.

Dergelijke valet-arrangementen, die worden gecombineerd met meet-en-greet-opties kunnen, vooral als je met een grote groep reist of als je zeer zware tassen of koffers bij je hebt, het reizen echt probleemloos maken. Het zal je ongeveer 83 tot 118 pond kosten voor een periode van twee weken maar verschillende bedrijven rekenen natuurlijk wel verschillende tarieven.

Wat je hier hebt gelezen, is nog lang niet alle informatie over Eindhoven Airport Parking.

 

 

 

https://eazzypark.nl