Outdoor vakantie boeken
Groothandel

Tahina Al Wadi producten

Arabische levensmiddelen zijn in Nederland populair geworden en worden steeds populairder doordat we steeds vaker mee in aanraking komen. Zoals veel Surinaamse gerechten al deel is geworden van wat we koken begint het ook zo te worden met Arabische gerechten waardoor ook Tahina Al Wadi producten populair zijn geworden.

Als je naar een Arabisch gerecht vraagt aan een gemiddelde Nederland zullen ze vaak Couscous noemen wat een heel bekend gerecht geworden is wat je ook met Tahina Al Wadi producten kunt maken. Zo zie je maar dat het heel snel kan gaan met de bekendheid van gerechten. We houden eenmaal van nieuwe dingen proberen en zijn als mensen nieuwsgierig. Arabische gerechten zijn nieuw en exotisch waardoor we het graag proberen.

Nu is het dan ook mogelijk om de meest ingewikkeld Arabische gerechten te maken omdat de ingrediënten allemaal ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Een bekende merk hiervoor is natuurlijk Tahina Al Wadi. Het wordt ook in Arabische landen zelf geproduceerd en vervolgen naar Nederland geëxporteerd. Tahina Al Wadi wordt in kleine Arabische winkels verkocht en bij enkele supermarkten over heel Nederland. Het is alhoewel ook mogelijk om de Tahina Al Wadi producten online te kopen en thuis te laten bezorgen.

ah.nl

temafinefoods.com

alwadi-alakhdar.com