Outdoor vakantie boeken
Image default
Kinderen

Ontdek de speenkoorden en baby bijtspeelgoed in de webshop

In de webshop vindt je naast bijtspeelgoed nog andere handige producten voor je baby. Een product dat zeker niet te missen is zijn speentjes. In ons assortiment vindt je een ruim aanbod aan diverse speentjes, voor diverse leeftijden, van diverse merken. Zo zijn er bijvoorbeeld de leuke en speelse speentjes van het merk Frigg. Deze spenen zijn gemaakt van siliconen of van natuurlijk rubber en zijn er voor verschillende leeftijden. Zo heeft het merk spenen voor baby’s van 0-6 maanden, maar ook voor baby’s van 6 tot 18 maanden zijn deze beschikbaar. De spenen worden gemaakt in Denemarken en worden net als de Bibs spenen verwerkt in een kersvorm. De spenen zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn voedselveilig. De spenen uit de webshop kunnen ook als bijtring gebruikt worden voor je baby.

Raak nooit meer de speen kwijt met behulp van een speenkoord

Bij een leuke speen hoort uiteraard ook een leuk speenkoord. Op deze manier ga je hip de deur uit en raakt je baby de speen ook niet kwijt. Door het speenkoord is de kans aanzienlijk kleiner dat je baby zijn of haar speen kwijtraakt. Ook zorgt het uiteraard voor de nodige hygiëne. Wanneer de speen niet kan vallen, kan deze automatisch ook niet vies worden. De speenkoorden die verkocht worden via de website zijn gemaakt van siliconen en bestaan uit honderd procent gecertificeerde, niet-giftige stoffen. De speenkoorden voor je baby zijn, net als het andere unieke bijtspeelgoed, terug te vinden in de Baby bijtspeelgoed webshop.

Ontdek de schattige speendoekjes voor je baby

Niet alleen de leuke speenkoorden zorgen ervoor dat je kleintje zijn of haar speen nooit meer kwijtraakt. Naast deze koorden zijn er ook nog de schattige speendoekjes. De speendoekjes hebben dezelfde werking en zorgen ervoor dat je baby zijn of haar speen of knuffeldoek niet zo makkelijk kwijtraakt. De knuffeldoekjes zijn onwijs zacht en geven je baby een vertrouwd en warm gevoel. Benieuwd geworden naar een van de producten uit de webshop of ander bijtspeelgoed voor je baby? Neem dan zekers eens een verdere kijk op de webshop.

https://www.babysenbijters.nl/