Maak de mooiste rondreis met een meerdaagse busreis

Bent u van plan om een meerdaagse busreis te maken in Europa? Kies voor een professioneel reis- en touringcarbureau waar u meerdaagse busreizen kunt boeken. U heeft de keuze uit een tal van verschillende busreizen: een vijftal dagen naar een Duitse stad of kies voor een tiendaagse busreis naar Spanje. Naast dat u kunt genieten van de omgeving, komt u dankzij de professionele reisleiding veel te weten over de cultuur, natuur, steden en dorpen in Europa. De busreis is volledig georganiseerd; zo wordt u opgehaald op een door u gekozen opstapplaats, slaapt u in goede hotels en na de reis wordt u netjes thuisgebracht. De luxe touringcars zijn voorzien van veel beenruimte en comfort. Ideaal wanneer u lang in de bus moet zitten.

Zelf een bus huren? Naast busreizen is ook dit mogelijk!

Een bus huren voor uw groep of bedrijf inclusief chauffeur en gastheer is de perfecte manier om zorgeloos op een bepaalde stemming aan te komen en veilig weer thuis. Naast onvergetelijke busreizen kunt u bij een professioneel reis- en touringcarbureau ook zelf een bus huren. Zo kunt u eenvoudig uw eigen busreis organiseren. Het reis- en touringcarbureau beschikt over een aantal touringcars. Kies bijvoorbeeld voor een bus met meer beenruimte, met een verstelbare rugleuning of een tal van andere faciliteiten. Alle touringcars zijn voorzien van airco en toilet. Ideaal voor lange en/of warme busreizen. Het organiseren van uw eigen busreis was nog nooit zo eenvoudig.

Een busreis die tot in de puntjes is geregeld

Geen zorgen hoeven maken over een parkeerplaats wanneer u een avondje eropuit trekt? Kies voor een ervaren reis- en touringcar specialist. Alle busreizen met veilige touringcars worden tot in de puntjes verzorgd en u hoeft nergens meer aan te denken. U wordt te allen tijde met onze luxe touringcar opgehaald op een door u gekozen opstapplaats. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, zoals een musical, sportevenement of beurs. Hier kunt u genieten van een heerlijke dag met een biertje of wijntje in de hand, want u hoeft niet terug te rijden! Op het einde van de busreis wordt u netjes thuisgebracht door onze ervaren chauffeurs.