Outdoor vakantie boeken
Image default
Tuin en buitenleven

Vertrouw op het deskundig advies omtrent agrarisch natuur- en landschapsbeheer van deze expert

Wilt u deskundig en professioneel advies inwinnen van een expert op vlak van agrarisch natuur- en landschapsbeheer? Ga dan in gesprek met Staring Advies uit Hoog-Keppel, bij Hengelo. Zij hebben al sinds 1998 ervaring in het geven van advies omtrent fauna en flora. Dit ecologisch adviesbureau weet dus perfect hoe u het best geholpen wordt.

Denk aan dit ecologisch adviesbureau om kennis in te winnen

De natuur biedt nog steeds tal van geheimen, maar dankzij dit professioneel en deskundig ecologisch adviesbureau is men toch een stapje verder bij de ontdekking hiervan. Zij houden zich immers dagelijks bezig met het ontdekken en adviseren van en over agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Bovendien werken ze samen met KSP Archeologie. Concreet wilt dit zeggen dat bij aanvraag van een omgevingsvergunning en/of bestemmingsplanwijziging voor bijvoorbeeld een nieuwbouwplan of de herinrichting van een terrein de kans groot is dat de gemeente een archeologisch onderzoek vraagt. Daar helpt KSP u dan ook beide. Dit gebeurt door een quickscan, een bureauonderzoek of booronderzoek.

Het educatieplan van deze expert

Heeft u overigens al eens gehoord over het educatieplan dat dit professioneel ecologisch adviesbureau aanbiedt. Omdat de experten van het bureau zo gepassioneerd zijn door alles wat met natuur te maken heeft, zijn zij bereid een leerplan uit te stippelen en dit voor te stellen in klassen. Zo leren ook kinderen over de relevantie van agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Door natuur- en milieueducatie aan te bieden beleven en ontdekken de kinderen alles wat betrekking heeft tot natuur, ecologie, milieu, landschap en duurzaamheid. Zo ontstaat er meer betrokkenheid en respect bij de kinderen. 

Ga in gesprek met dit bureau

Wilt u graag eens in gesprek gaan en de kennis van dit uiterst deskundig ecologisch adviesbureau ontdekken? Dat kan zeker en vast! U kunt hen altijd contacteren om een afspraak te maken om de opties en nog meer te bespreken. De contactgegevens kunt u snel en eenvoudig op hun website terugvinden!