Outdoor vakantie boeken
Image default
Winkelen

Je accessoires in boho stijl niet in de Madam Stoltz webshop, maar gewoon in Nederland bestellen

Ben je op zoek naar manieren om je huis een originele make-over te geven? Of ga je een nieuwe woning voor het eerst inrichten en wil je allesbehalve een standaard stijl die je in talloze andere huishoudens terugziet? Dan ben je ongetwijfeld al eens op de Madam Stoltz webshop gestuit. Het merk staat bekend om zijn karakteristieke boho stijl en weet het rustige Scandinavië perfect met het kleurrijke Azië te verenigen. In de Madam Stoltz webshop vind je tal van handgemaakte, creatieve producten.

Aantrekkelijke prijzen en snel in huis

Je kunt ervoor kiezen om de artikelen van dit merk bij de Deense webshop te bestellen. Echter ben je dan vaak duurder uit, vanwege het feit dat je slechts enkele artikelen inkoopt én hogere transportprijzen betaalt. Door slim inkoopbeleid lukt het de Nederlandse webwinkel By Zenz om artikelen van dit Deense merk tegen aantrekkelijke prijzen te bieden. Ook wat bezorgkosten betreft ben je voordeliger uit. De webwinkel, die ook een groot magazijn in Noord-Scharwoude heeft, houdt de nieuwste collecties nauwlettend in de gaten.  

Specialist in woonaccessoires van Scandinavische stijl

Niet alleen vind je in deze webshop artikelen van Madam Stoltz, de online winkel mag zich een ware specialist in Scandinavische woonaccessoires noemen. Zo vind je er ook decoratieve items en klein meubilair van merken als House Doctor, Hubsch Interior en Bloomingville. Ook het Nederlandse vtwonen mag natuurlijk niet ontbreken. Het in Noord-Scharwoude gevestigde By Zenz selecteert van alle merken de mooiste en meest bijzondere producten. Vrijwel alle artikelen in de collectie kunnen met elkaar worden gecombineerd.

Een verantwoorde aanschaf

Ben je op zoek naar unieke Scandinavische woonaccessoires, dan zullen de verkrijgbare artikelen van Madam Stoltz in de webshop je zeker bekoren. Het Deense merk werkt al jaren samen met families in India, Marokko, China en Vietnam en is persoonlijk betrokken bij alle projecten. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan centraal. Zo is de aanschaf van Scandinavische woonaccessoires ook nog eens een verantwoorde aanschaf.