Outdoor vakantie boeken
Woningen

Succesvolle ontwikkeling van een makelaarskantoorSuccesvolle ontwikkeling van een makelaarskantoor met leidende posities in gebieden als – verkoop van onroerend goed, aankoop van onroerend goed. Ons bureau is al jaren actief bezig met onder meer de aan- en verkoop van onroerend goed. Daarnaast zijn veel makelaars inferieur aan ons in professionaliteit en kwaliteit van het werk in de markt. Bent u op zoek naar een succesvol makelaarskantoor, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen!
Ons makelaarskantoor is gecertificeerd en voldoet aan de eisen die in de vastgoedmarkt worden gesteld. Makelaarsdiensten op de onroerendgoedmarkt. Algemene vereisten.
De beroepsactiviteiten van ons bureau zijn verzekerd via een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
Ons bedrijf is al jaren met succes actief op de vastgoedmarkt.
Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing in de vorm van cursussen, trainingen, deelname aan conferenties of huisvestingscongressen.
Wij bieden de klanten van het bureau de volgende diensten aan:
– gekwalificeerde assistentie bij het voltooien van aan- / verkoop- of ruiltransacties op de secundaire woningmarkt;
– hulp bij het kopen van appartementen in nieuwbouw;
– aan- / verkoop van landhuizen, zomerhuisjes en kavels;
– assistentie bij het huren en leasen van residentieel en commercieel vastgoed;
– juridische bijstand bij civiele geschillen;
– juridische ondersteuning bij aan- / verkoop van diverse soorten onroerend goed.
Wij besparen u:
Tijd: We tonen de woning aan potentiële kopers, voeren telefoongesprekken met alle geïnteresseerde partijen, bereiden het benodigde pakket documenten voor de verkoop van uw woning voor.
Geld: we nemen alle advertentiekosten van uw woning op ons, verkopen uw woning zo winstgevend mogelijk, krijgen een open vaste commissie.
Kracht: We filteren ongewenste contacten, verdedigen uw belangen tijdens het handelen, garanderen de veiligheid van nederzettingen.
Makelaarskantoor – professionals werken met u samen!

 

 

 

Appartement te huur

 

https://be.propenda.com/