Outdoor vakantie boeken
Woningen

We bieden u een verscheidenheid aan appartamenten, kavels, zomerhuisjes, woongebouwen.Wij zijn een klein maar consistent toonaangevend bouwbedrijf in het regionale segment van de residentiële vastgoedmarkt van de klasse “Economy”, “Comfort” en “Business”, actief op de vastgoedmarkt sinds 1999. De portefeuille van voltooide en in aanbouw zijnde projecten omvat meer dan 300.000 m2. m van het gebied. De bekendste projecten van het bedrijf zijn wooncomplexen, nieuwe gebouwen, die al iconische objecten in het panorama zijn geworden.
Wij bieden appartementen in de meest comfortabele wooncomplexen in de beste wijken van de stad – zowel in het historische centrum als naast prachtige natuurgebieden. Een evenwichtige prijsaanpak en de beschikbaarheid van partnerprogramma’s op het gebied van kredietverlening maken het mogelijk om tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden een appartement in een nieuw gebouw te kopen.
Dankzij een uitgebalanceerde portefeuille van projecten kan het bedrijf kopers een brede selectie van woningen met verschillende prijskenmerken en in verschillende stadia van voltooiing aanbieden – en zo het maximale volume van de vraag op de markt verzamelen.

We bieden u een verscheidenheid aan kavels, zomerhuisjes, woongebouwen.
U kunt onroerend goed kopen voor zomervakanties, zaken doen, tuinieren, buiten de stad wonen enzovoort.
Het makelaarskantoor werkt niet alleen in de suburbane vastgoedmarkt, maar ook in stedelijk vastgoed. Door onze jarenlange ervaring kunnen we zelfs in de moeilijkste situaties succes boeken.
We hanteren een alomvattende aanpak om het probleem van het kopen / verkopen van onroerend goed op te lossen. Ons bureau biedt volledige informatie over de registratiekosten, de mogelijkheden om communicatie samen te vatten, lidmaatschapsbijdragen van de coöperatie, enz., En registreert ook documenten in de landbronnen na de aan- en verkooptransactie, wat u aanzienlijk tijd bespaart . We zullen u helpen bij het navigeren op de onroerendgoedmarkt en de meest geschikte optie kopen.

 

 

Appartement te huur

 

https://be.propenda.com/