Outdoor vakantie boeken
Image default
Beauty en verzorging

Tips tegen mee-eters

Als je van mee-eters af wilt komen, zijn er een aantal thuisopties die je kunt proberen. Veel producten maken gebruik van salicylzuur of benzoylperoxide, omdat dit effectieve ingrediënten zijn voor de behandeling van niet-inflammatoire acne. Deze behandelingen worden rechtstreeks op de huid aangebracht als een topische behandeling of om uw gezicht te wassen; zoek bij het kiezen van producten naar iets dat geen parfum bevat. Een dagelijkse reiniger en een zachte scrub kunnen helpen om uw huid er beter uit te laten zien en mee-eters aan te pakken, maar vermijd alles wat te veel olie van uw gezicht verwijdert, omdat dit de productie van olie door uw klieren juist kan stimuleren.

Een methode om mee-eters te verwijderen is een proces dat extractie wordt genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een extractor. Om te beginnen gebruikt de technicus een groot wattenbolletje en alcohol om het gebied schoon te maken en eventuele olie van de huid te verwijderen. Het instrument zelf heeft twee kleine lussen aan beide uiteinden. De ene kant wordt gebruikt voor grotere mee-eters, de andere voor kleinere. Eenmaal geplaatst op het gebied, wordt druk uitgeoefend op elke kant van de lus om de mee-eter uit de porieopening te drukken en te spoelen. Daarna wordt een ander watje of wattenschijfje met alcohol gebruikt om het gebied weer schoon te maken.

Het is moeilijk om de neiging te weerstaan om mee-eters uit te knijpen of te pulken – vooral als ze op je gezicht zitten. Hoewel het misschien wel zo voelt, wordt je huid er niet beter op als je mee-eters uitknijpt. In feite kan het je teint verergeren en je een lelijke huiduitslag bezorgen. Hier is wat je moet weten over mee-eters en waarom de drang om ze te knijpen het beste nooit kan worden gevolgd.

Als je aanleg hebt voor acne, is de kans groot dat je al allerlei huidverzorgingsproducten hebt geprobeerd om er vanaf te komen. Misschien bent u zelfs naar een dermatoloog geweest die u voorgeschreven medicijnen heeft gegeven om uw puistjes onder controle te houden, maar daarmee zijn nog niet alle puistjes verdwenen. Of misschien heeft u net acne en weet u niet hoe u het vanaf het begin moet behandelen en voorkomen. Als je in de markt bent voor een nieuw product dat je kan helpen met mee-eters en acne preventie, dan hebben wij het perfecte product voor jou gevonden!

Het gebruiken van korean skincare zoals cosrx kan helpen mee-eters te verkommen.

https://kocosmo.nl/