Outdoor vakantie boeken
Image default
Entertainment

Een onvergetelijke dag voor jong en oud met kinderentertainment

Als jij een feest of evenement organiseert waar jong en oud komen, kan kinderentertainment niet ontbreken. Kidshelden is een ervaren bedrijf in kinderentertainment én exclusief distributeur van een aantal televisiehelden. Wil jij kinderen een dag bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten? Zorg er dan voor dat er een aantal helden van televisie aanwezig zijn op jouw evenement. Zo maak je een ontmoeting mogelijk tussen kinderen en hun helden. Boek bijvoorbeeld de looppoppen van Sesamstraat, Monchhichi, Popeye of Garfield voor jouw festiviteit voor een zorgeloze dag vol plezier en vreugde. Maatwerk is ook zeker mogelijk in overleg met de enthousiaste kinderentertainers van dit bedrijf.

Het is ook mogelijk om een alternatief schoolreisje te boeken

Naast kinderentertainment voor op jouw evenement, schakel je Kidshelden ook in voor een alternatief schoolreisje. Zo hoeven de leerlingen en onderwijzers nergens naartoe, maar komt het schoolreisje naar de school toe! Een dag vol spellen, activiteiten en plezier is hiermee gegarandeerd. Voor de onderbouw is het schoolreisje in de ochtend en de leerlingen van de midden- en bovenbouw worden in de middag actief gehouden met allerlei spellen. Alle benodigde materialen komen naar jou toe, evenals vijf begeleiders van het entertainmentbedrijf. Zo geef jij de organisatie comfortabel grotendeels uit handen!

Bespreek jouw wensen met de entertainers van dit bedrijf

Heb je interesse in gaaf kinderentertainment? Neem dan contact op met de mensen van Kidshelden om te kijken of de gewenste datum nog beschikbaar is. Dit kun je ook online bekijken bij het programma waar je interesse in hebt. Tevens kun je contact opnemen met dit bedrijf als je bepaald maatwerk in gedachten hebt. Dit bedrijf staat voor veel ideeën open en hoort dan ook graag wat jij in gedachten hebt. De contactgegevens vind je op de website van dit bedrijf. Boek jouw kinderentertainment en gun de aanwezigen een dag om nooit te vergeten.

https://www.kidshelden.nl/