Outdoor vakantie boeken
Image default
Bloemen

Creëer een prachtige tuin door gladiolen te bestellen en te planten

Zijn gladiolen jouw favoriete bloemen en wil je ze graag zelf planten? Dan kun je het best bloembollen kopen bij een specialist! Zo profiteer je niet alleen van goede kwaliteit, maar krijg je vaak ook nog deskundig advies. Bulbs4you is zo’n specialist! Hier kun je eenvoudig gladiolen en ander soort bloembollen bestellen die vervolgens binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd worden. Het is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1963. Door de bloembollen in hun webshop aan te bieden, willen ze de bollen toegankelijker maken en moderniseren. Iedereen kan de bloembollen immers bestellen en door de tips en het advies van deze professionals, kan ook iedereen de bollen zelf planten. Wil je straks ook genieten van een prachtige bloementuin? Lees dan zeker verder!

Verschillende manieren om gladiolen te planten

Gladiolen zijn echte zomerbloeiers. Daarom kun je ze het best in april of begin mei planten. Hier zit echter nog wel verschil in. Wil je ze in de vrije natuur planten? Dan kun je dit het best eind april of begin mei doen. Je kunt de bollen echter ook in potten planten. Dit doe je het best begin april. Zet de potten op een relatief warme plek, zodat ze goed kunnen groeien. Naast gladiolen kun je bij Bulbs4you ook vele andere bloembollen bestellen. Ze bieden zowel zomer- als lentebloeiers aan. Ook hebben ze voordeelverpakkingen met verschillende bloembollen, maar ook voor cadeaupakketten en accessoires zit je hier goed.

Neem bij vragen contact op

Gladiolen bestellen doe je bij Bulbs4you binnen een paar klikken. Je hebt verschillende betaalmethoden en wanneer jouw bestelling eenmaal is geplaatst, wordt deze binnen drie werkdagen bij je thuisbezorgd. Heb je een bestelling vanaf € 50,-? Dan profiteer je van gratis verzending. Voor vragen, advies of meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met de specialisten van dit bedrijf. Je vindt de contactgegevens op hun website. Ze helpen je graag verder!

https://www.bulbs4you.nl/nl/