Outdoor vakantie boeken
Image default
Woningen

Relaxstoelen op maat kopen

Wanneer u op zoek gaat naar de perfecte zitstoel, kan het nog weleens knap lastig zijn om tot een keuze te komen waar u tevreden mee bent. Bij de ene stoel is de kleur perfect, maar de maat niet. De andere stoel heeft allerlei elektrische opties waar u misschien niet op zit te wachten, maar zit erg comfortabel. In Limburg is een stoelenspecialist gevestigd die u aan de stoel van uw dromen kan helpen. Pluijm Relaxstoelen in Meijel staat bekend om zijn gigantische assortiment. Alsof het zeer brede assortiment van deze expert al niet genoeg was, biedt deze specialist u ook nog eens de mogelijkheid om de stoel van uw keuze compleet naar smaak te laten aanpassen. Zo bent u verzekerd van een goede aankoop.

Het samenstellen van uw droomstoel

Bij het samenstellen van uw relaxstoel kiest u allereerst de basis waaruit de stoel moet bestaan. U kunt kiezen uit een tweemotorige draaifauteuil, een verstelbare stoel met of zonder opstahulp of een handmatig verstelbaar model. Vervolgens kiest u het stoffeermateriaal en de kleur van de stoel uit. Bij sommige relaxstoelen heeft u de extra optie om te kiezen voor houten armleuningen of voor armleuningen met een andere kleur dan de rest van de stoel. U kunt verder een voetstuk voor uw fauteuil uitkiezen en tot slot de maat van uw zetel. Naast deze lijst met opties, is het mogelijk om extra wensen aan te geven tijdens het bestelproces. De specialisten in Meijel zullen u dan verder informeren over de mogelijkheden en u eventueel persoonlijk advies aanbieden.

Proefzitten in de showroom in Limburg

Het kiezen van een stoel is erg persoonlijk. Het kan daarom prettig zijn om de verschillende modellen en opties eerst uit te testen alvorens u uw definitieve keuze maakt. In de showroom vindt u relaxstoelen in alle mogelijke kleur -en formaat opties, met elektrisch verstelmechanisme, maar ook met handmatige verstelling. Neem eens een kijkje op de website om meer informatie te verkrijgen over deze specialist en om het adres van de showroom in Limburg (Meijel) te ontdekken.