Outdoor vakantie boeken
Image default
Electronica en Computers

Transportmanagementsoftware aanschaffen voor logistieke ketenregie

Als u de producten uit uw webshop van checkout tot deurbel juist wilt opstellen, dan kiest u voor de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch. Met deze verzendsoftware regelt u eenvoudig een zorgvuldige logistiek waarbij producten op verkozen momenten worden afgeleverd bij uw klanten. U vermijdt hoge kosten voor orderverwerking en evenmin hoeft u te rekenen op toenemende transportkosten. Met deze software regelt u een adequaat logistiek proces van deur tot deur, zonder aanvullende kosten kwijt te zijn aan nalevering. Alle producten worden correct op transport gesteld doordat duidelijk is welke producten het eerst geleverd moeten worden. Ook de locaties zijn direct voor vervoerders of bezorgingsdiensten bekend waardoor er geen verwarring ontstaat of vertragingen oplopen.

Levering op vaste tijden aanbieden

De transportmanagementsoftware van DeliveryMatch geeft duidelijkheid over alle gegevens binnen het logistieke proces van verzending. Direct bij de bestelling kan een klant een keuze maken uit diverse opties voor levering van de bestelling. In het bestelformulier geeft u zelf aan welke tijdvakken beschikbaar zijn. De klant kiest vervolgens zelf een datum en tijdvak en is zo direct op de hoogte van wanneer de bezorging kan worden verwacht. Soms is het handiger om een bestelling ’s avonds te ontvangen en dit verzendsysteem maakt het mogelijk om dit aan te geven. Ook de locatie kan door de klant zelf worden aangegeven, zodat de bestelling altijd aankomt waar het direct kan worden aangenomen. U bespaart zo op kosten voor onnodige nalevering en de klant is tevreden door de uitgebreide keuzemogelijkheden.

Winst door betrouwbare logistiek

Door gebruik te maken van de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch zijn aanvullende kosten binnen het transportproces verleden tijd. Voor alle partijen, van klant en leveranciers tot bezorgingsdiensten, is direct duidelijk welke producten worden aangeboden voor transport en wanneer en waar deze dienen te worden afgeleverd. Zelfs spoeddiensten zijn mogelijk als de klant hier voorkeur aan geeft. U bespaart op kosten voor logistiek transport en klanten zijn tevreden over uw punctuele bezorging.