Outdoor vakantie boeken
Image default
Hobby en vrije tijd

De tip voor een leuke outdoor activiteit

Als je iets moet organiseren voor familie, bedrijf of bijvoorbeeld je vriendengroep kan het nogal eens lastig zijn om met een goede activiteit te komen. Je wil iets waar in principe iedereen aan mee kan doen en dat toch voor iedereen leuk kan zijn. Daarbij moet het ook nog eens betaalbaar zijn én origineel. Kom er maar eens om. Klassiekers zijn bijvoorbeeld bowlen of lasergamen, maar daar maak je niet echt meer de blits mee. Kijk daarom eens naar nieuwe mogelijkheden.

De opkomst van huren

Vroeger ging je vaak naar een locatie waar alles al geregeld was voor een activiteit. Daar ging je dan een hal in en betaalde je heel veel geld voor eventjes spelen en dan had je weer een activiteit gedaan. De laatste jaren is hier een verandering gaande. Steeds vaker huren mensen een activiteit die ze dan bij huis laten komen. Dit zorgt ervoor dat er veel langer gespeeld kan worden. Het idee van een activiteit is toch vaak om iets te doen tijdens de tijd die je met elkaar doorbrengt om over na te praten. Dit mag best wel een uurtje of langer duren. Daarom kun je prima iets huren om iets te spelen op locatie.

Archery tag: de nieuwste trend

De laatste jaren was het huren van een lasergame al in opkomst en nu komen daar meer en meer zaken bij. Een goed voorbeeld daarvan is Archery tag oftewel tikkertje met pijl en boog. Deze nieuwe outdoor activiteit is volstrekt ongevaarlijk door de zachte punten op de pijlen en de gezichtsmaskers. Desondanks blijft het schieten op elkaar, wat het een heel enerverende activiteit maakt. 

Op allerlei plekken

Archery tag kan op allerlei plekken worden gespeeld. Zorg wel voor voldoende ruimte zodat je niet van te dichtbij op elkaar schiet. Ook kan het helpen voor het speelplezier als je wat obstakels in het veld hebt om achter te schuilen. Denk dan bijvoorbeeld aan een rolcontainer, een heftruck of gewoon een oude kast.


De mogelijkheden met een archery tag set zijn eindeloos. Informeer naar de mogelijkheden.

https://archerytagsethuren.nl/