Fiets ophangsysteem voor de garage

 

Met deze fietshouder die je onder je plafond klemt, kun je je fietsen zwevend houden. De fietshouder met telescoopstang wordt eenvoudig tussen de vloer en het plafond geklemd. Doordat de houder in hoogte verstelbaar is, kan hij gebruikt worden voor ruimtes met een hoogte van ca. 160 cm tot 340 cm. Montage is snel en eenvoudig. Na klemming tussen vloer en plafond moeten de houders in de daarvoor bestemde klemmen worden geplaatst. Ten slotte moeten de haken worden bevestigd, ze moeten worden vastgeschroefd. U ontvangt een fietshouder waarin u uw fietsen gemakkelijk en ruimtebesparend kunt opbergen. De houder is geschikt voor 2 fietsen met een maximaal draagvermogen van 40 kilo. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

De Stasdock is een krachtige en stijlvolle muurbeugel voor je sportfiets en is zo uitgerust dat je er ook fietsaccessoires in kwijt kunt, zoals je schoenen, helm, bril en luchtcapsule.
Het fiets ophangsysteem kan je verkopen op Bol gemaakt van bijzonder sterk staal en afgewerkt met een hoogwaardige en harde coating, waardoor we de Stasdock in meerdere kleuren kunnen aanbieden. De muurbeugel bestaat uit twee componenten die eenvoudig te monteren zijn en samen een fietsophangsysteem vormen. De handleiding en het meegeleverde montagemateriaal helpen je op weg.

 

Stabiel en veilig

Binnenin zit een duurzaam stuk schuim, dat nauwkeurig is gesneden met een ultra 3D laserkop. Een essentieel onderdeel. Het beschermt niet alleen tegen krassen, maar zorgt ook voor de nodige stabiliteit. Hierdoor werk je aan je fiets terwijl deze in de Stasdock hangt. Daarnaast zorgt het 20 centimeter lange schuimstuk ervoor dat de Stasdock voor elk type racefiets te gebruiken is.

 

Dit professionele veersysteem voor 2 fietsen zorgt ervoor dat je fiets minder ruimte inneemt en je meer ruimte hebt voor andere spullen. Het systeem is eenvoudig te monteren en kan een gewicht tot 50 kg dragen. De houder bestaat uit drie beweegbare delen die een stabiele constructie vormen. Met de drie meegeleverde schroeven bevestig je de houder aan de muur. Indien niet in gebruik, kan de houder opgevouwen worden. De haken hebben een rubberen beschermlaag, zodat ze je fiets niet beschadigen. Er is genoeg ruimte op de plank om je helm of andere spullen in op te bergen. Technische gegevens afmetingen opgebouwd: ca. 30 x 32 x 52 cm (BxHxD) afmetingen opgevouwen: ca. 30 x 64 x 12,5 cm (BxHxD) materiaal: metaal draagvermogen: max. 50 kg kleur: zwart, glanzende lakrubber beschermlaag incl. bevestigingsmateriaal afstand 1e houder tot muur: ca. 46 cm afstand 2e houder tot muur: ca. 58,5 cm afstand tussen beide houders: ca. 13 cm Details stevige houder voor uw fiets opvouwbare rubberen beschermlaag met praktische plank incl. bevestigingsmateriaal

https://verkopenviabol.com/