Outdoor vakantie boeken
Image default
Management

Home business ideas 2021

Home business ideeën 2021

 

1. eCommerce winkel eigenaar

Ecommerce winkels zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Als u liever fysieke producten verkoopt in plaats van digitale diensten, dan is dit misschien perfect voor u.

 

Met e-commerce kunt u producten maken en verkopen die u zelf hebt gefabriceerd, of goedkope goederen uit het buitenland halen en ze tegen een meerprijs verkopen.

 

Met het juiste idee is er geen reden waarom jij niet het volgende grote succes zou kunnen worden.

 

2. Verkoop online cursussen

De kans is groot dat u bestaande kennis hebt die u kunt verpakken en verkopen als een online cursus. De online onderwijsindustrie zal naar verwachting groeien tot 325 miljard dollar in 2025. Er is dus genoeg ruimte om naam te maken in deze sector.

 

Je kunt je kennis verpakken en op een heleboel verschillende manieren verkopen. Je kunt je cursus integreren in een bestaande blog, cursussen verkopen via je profielpagina’s op sociale media en zelfs gebruikmaken van een van de vele onderwijsplatforms zoals Udemy of Skillshare.

 

De online wereld is zo groot. Er is ruimte voor zelfs de meest niche-informatie. Bijvoorbeeld, de cursus Leer Scrivener Snel is uitsluitend gewijd aan het helpen van schrijvers om het schrijfgereedschap, Scrivener, onder de knie te krijgen.

 

3. Zelf Kindle-boeken publiceren

Home Business Ideas Het lezen van een eBook op een KindleAls u ervan droomt om uw brood te verdienen als auteur, dan is deze realiteit misschien dichterbij dan u denkt. Als zelfgepubliceerd auteur kunt u tot 70% royalty’s verdienen op uw boeken.

 

De opkomst van het zelf uitgeven heeft de muren tussen jou en je carrière als auteur neergehaald.

 

Het gemak van publiceren betekent dat er meer concurrentie is, maar door een boek te schrijven dat aan de verwachtingen van lezers voldoet, kun je nog steeds naam maken.

 

Neem de tijd om uit te zoeken in welk genre je gaat schrijven. Schrijf vervolgens het best mogelijke boek en bouw een e-maillijst op van lezers aan wie u in de toekomst boeken kunt verkopen.

 

4. Word lid van een freelance site

Er zijn veel massale freelance platforms waar je je voordeel mee kunt doen door je freelance vaardigheden te verkopen.

 

Je kunt je bijvoorbeeld aansluiten bij Fiverr, Guru, Freelancer en Upwork, om er een paar te noemen.

 

Om een duurzaam bedrijf op te bouwen op de rug van deze platforms, moet je een niche voor jezelf creëren. Bijvoorbeeld, doe je SEO voor grote content sites? Ben je een grafisch ontwerper die startup web design doet? Of ben je een schrijver die gespecialiseerd is in persoonlijke financiën voor kleine bedrijven?

 

Deze platforms zijn een snelle weg naar een betrouwbaar inkomen. Naarmate uw ervaring en reputatie groeien, kunt u uitbreiden buiten deze platforms en uw klantenbestand diversifiëren.

 

5. Gegevensinvoer

Data entry lijkt misschien niet de meest opwindende baan.

 

Maar het feit dat je vanuit huis kunt werken, of vanuit een bungalow aan het strand, maakt het misschien een aantrekkelijker idee om een bedrijf aan huis te beginnen.

 

Bovendien zijn de vaardigheden die nodig zijn om je bedrijf van de grond te krijgen minimaal.

 

 

Alles wat nodig is, is de bereidheid om te leren hoe u informatie invoert in het gewenste softwareprogramma van uw klanten.

 

Dit soort bedrijf is misschien niet zo lucratief als andere op deze lijst, maar het zal ook niet zo veel aandacht vragen. Dus, voel je vrij om naar een podcast te luisteren of Netflix op te zetten terwijl je werkt.

 

6. Etsy-winkel eigenaar

Houdt u van knutselen en maakt u regelmatig Pinterest-waardige ambachten, kunst en andere goederen? Zo ja, dan zit je misschien op een Etsy-goudmijn. Besteed wat tijd aan het verkennen van Etsy om te zien of er een markt is voor wat je produceert, zorg er dan voor dat je de kosten laag genoeg kunt houden om winst te maken.

 

Als je aan deze twee voorwaarden kunt voldoen, dan heb je een goede kans om een succesvolle Etsy zaak te runnen.

 

Als je genoeg van je producten op Etsy kunt verkopen, dan heb je altijd nog de optie om naar een volwaardige eCommerce winkel te gaan.

 

Opmerking van de redactie: Met GoDaddy Online Store kunt u uw producten op online marktplaatsen zoals Amazon en Etsy plaatsen en kunt u uw bestellingen vanuit één eenvoudig dashboard beheren.

 

7. Online eigenaar van een consignatiewinkel

Kringloopwinkels en consignatiewinkels zijn populairder dan ooit. Als je een talent hebt voor het samenstellen van outfits en het vinden van stijlvolle kleding, dan kan dit de business voor jou zijn.

 

Consignatiewinkels kunnen ook goed werken als een online bedrijf. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een huurhuis of werknemers.

 

Bovendien zijn er sites zoals Poshmark en Mercari waarmee je een virtuele kast kunt maken om je producten te verkopen.

 

8. Verkoop stockfoto’s/video

Als je een passie hebt voor fotografie of videografie, kun je daar een bedrijf van maken. Het enige wat je hoeft te doen is inhoud uploaden die in lijn is met wat er verkocht wordt.

 

Enkele stockfoto sites zijn iStockPhoto en Shutterstock. Als u liever de weg van de video opgaat, kunt u uw stockvideo’s uploaden naar sites als Pond5, VideoBlocks of VideoHive.

 

Om een bedrijf op lange termijn op te bouwen, kan het nuttig zijn om een niche voor jezelf te creëren op deze sites, hetzij door je unieke stijl of de onderwerpen die je vastlegt.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/