Outdoor vakantie boeken
Image default
Mode en Kleding

Een luiertas, waarom is het zo makkelijk?

Een luiertas, waarom is het zo makkelijk? 

Misschien denk je bij het woord luiertas aan een lelijk ding met drukke prints. Of je denkt dat je in plaats van een luiertas net zo goed een andere tas kunt gebruiken. Toch kan een luiertas in heel veel gevallen erg handig zijn.

Dit komt omdat er in een luiertas veel meer spullen passen dan in een gewone tas. Wanneer je een luiertas wilt gaan kopen en gebruiken zijn er een paar dingen om even op te letten. Zo vind je snel en simpel jouw ideale luiertas!

Waar moet een goede luiertas aan voldoen?

Voor de meeste mensen die een luiertas aan willen schaffen geldt dat het belangrijkste punt is dat de tas er goed uitziet. Dit houdt meestal in dat de tas niet op een luiertas lijkt en dat deze dus niet als zodanig wordt herkend.

Wanneer je kiest voor een leren luiertas kies je niet alleen voor een mooie, duurzame tas. Omdat deze van leer gemaakt is kan je deze snel en eenvoudig schoonmaken. Handig als je per ongeluk een keer babyvoeding morst.

Nog iets wat belangrijk is bij de aankoop van een luiertas is natuurlijk dat er genoeg ruimte in zit. Daarom is het prettig als de tas zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een aantal vakken heeft. Ideaal wanneer je ook je telefoon en een zonnebril mee wilt nemen.

Omdat je vaak meer in een luiertas stopt kan deze behoorlijk zwaar gaan wegen. Het is dus ook belangrijk om te kiezen voor een luiertas die stevig is. Daarnaast is een stevige schouderband ook prettig, zeker wanneer deze ook nog verstelbaar is.

Een type tas die tegenwoordig erg populair is en vaak wordt verkocht is de luiertas rugzak. Omdat deze tas voldoende ruimte biedt en op de rug te dragen is, hoef je deze niet aan de kinderwagen te hangen en heb je allebei je handen vrij.

Een luiertas is veelzijdig

Heb je een baby en denk je dat je de luiertas in de toekomst niet meer vaak zult gebruiken, dan zou je wel eens heel verkeerd kunnen denken. Je kan namelijk veel meer met een luiertas doen dan met een simpele shopper zwart.

Een shopper is meer geschikt om mee te nemen wanneer je gaat shoppen zoals de naam al zegt. Deze tassen bieden dan wel veel opbergruimte, ze zijn niet voorzien van vakken. Dit zorgt ervoor dat je spullen niet snel te vinden zijn.

Eigenlijk kan je een luiertas een beetje vergelijken met een aktetas dames. De overeenkomst tussen beide tassen is dat er een aantal opbergvakken in zitten. Wel geldt voor een aktetas dat deze minder ruimte biedt dan een luiertas.

Ook wanneer je een weekendje weg wilt of gaat sporten kan een luiertas ideaal zijn. Omdat je er zoveel in kwijt kunt en je alles apart op kunt bergen, hoef je nooit lang naar je spullen te zoeken. Alles is overzichtelijk opgeborgen dus je hebt het zo voor het pakken.