Outdoor vakantie boeken
Vakantie

Boek een van de mooie hotels in Paramaribo

Ga je op vakantie naar Suriname? Dan kan een bezoek aan de bruisende hoofdstad Paramaribo zeker niet aan het lijstje ontbreken. De luxe hotels in Paramaribo zijn er in overvloed en gelukkig zijn de prijzen niet erg hoog, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om hier een gedeelte van je vakantie of reis een bezoekje aan te gaan brengen. Steeds meer Europeanen komen langs in Suriname en vooral de hoofdstad Paramaribo doet het goed bij de toeristen. Nederlanders kijken hier ook hun ogen uit, omdat er natuurlijk Nederlands wordt gesproken en dat er veel Nederlandse straat- en plaatsnamen te zien zijn. 

Mooie stad

Deze stad leent zich heel goed voor een vakantie en het verblijf in een van de hotels in Paramaribo is zeker mooi meegenomen wanneer je een reisje naar Suriname op de planning hebt staan. De stad heeft een zeer lange en daarnaast ook een rijke geschiedenis waar je veel terug kunt zien van de Nederlanders die hier in het bezit zijn geweest.  Er is sinds de jaren vijftig heel veel geld door de Surinamers geïnvesteerd in het opzetten van diverse en zeer grote projecten in de bouw en daar heeft vooral de rijkere bevolking van het land van kunnen profiteren. Veel aandacht van toerisme ins hier niet heel gek en dat zie je ook terug in alle toeristen die je door het land en in de stad ziet ronddwalen. 

Alles inclusief of logies

Het boeken van een van de hotels in Paramaribo is een echte aanrader, om toch nog van wat luxe te worden voorzien. De meeste hotels in Paramaribo bieden een alles inclusief verblijf, waarbij het eten er bij inbegrepen zal zitten. Je kunt uiteraard ook kiezen om een keer buiten de deur te eten, want de restaurantjes en ook zeer leuke koffie tentjes zijn er in overvloed.