Outdoor vakantie boeken
Vakantie

Een luxe verblijf in hotel Paramaribo

 Een voordeling en goedverzorgd verblijf is bij hotel Paramaribo mogelijk. Het hotel is voorzien van alle gemakken zoals zwembad, restaurant, parkeerplekken. Het hotel is omringd door natuur en is de plek om een prettige luxe vakantie door te brengen. Wanneer u hotel Paramaribo bezoekt, kunt u ultiem ontspannen en alle tijd voor uzelf pakken. De luxe ingerichte suites zorgen voor een comfortabel en fijn verblijf.  Bovendien is het hotel zeer centraal gelegen in de bruisende stad en het is een gerestaureerd verblijf complex dat in een koloniale stijl is opgezet.

Op vakantie in hotel Paramaribo

Wanneer u vakantie viert in hotel Paramaribo, bevindt u zich in de hoofdstad van Suriname. Deze stad lig aan de westoever van de Surinamerivier en is zo’n 10 kilometer verwijdert van Atlantische Oceaan. Paramaribo is een prachtige toeristische stad door de zeer grote diversiteit aan bouwwerken te danken aan de van buitenaf meegebrachte tradities vermengd met de plaatselijke gebruiken. Het is een stad met een lange en rijke geschiedenis waar Nederlandse straatnamen geen uitzondering zijn. Je ontdekt alles natuurlijk vanuit hotel Paramaribo, na het verkennen van deze stad kunt u hier heerlijk in terugtrekken.

Vakantie boeken

Wanneer u voor hotel Paramaribo kiest is een verblijf gemakkelijk en snel te boeken. Zowel euro’s als Amerikaanse dollars kunnen overal gebruikt worden. Tevens is het Nederlandse nieuws beschikbaar binnen hotel Paramaribo. Ook is er de mogelijkheid om de verkoeling te vinden in het gasten zwembad in de tropische tuin van het hotel. Geniet van een heerlijke vakantie in Suriname en profiteer van ons uitgebreide netwerk aan lokale bedrijven. De geschikte suite is afhankelijk van het aantal personen. Er zijn verschillende suites beschikbaar. Boek vandaag nog uw verblijf in een van onze suites en geniet van een voordelige en goedverzorgde vakantie in Paramaribo.