Outdoor vakantie boeken
Vakantie

Feesten als echte vrijgezellen Praag

Van de welbekende zevenlaagse club in Praag tot ‘the sad man’s club’, er is genoeg te doen voor gezellige vrijgezellen Praag. Naast dat de stad ontzettend veel culturele activiteiten heeft, is er ook een bruisend nacht leven. Vrijgezellen Praag zullen zich niet snel vervelen. Hoewel de stad een universiteit heeft, zijn de clubs niet perse gericht op studenten. Daarbij zijn er veel opvallende clubs, de thema’s zijn zeer uiteenlopend. Zo stap je van het ijs-café (ja, echt alles is van ijs) in een café met alleen  speciaal bier.

Overdag

Vrijgezellen Praag kunnen genoeg cultuur snuiven als daar behoefte aan is. Naast de kerken verspreid over de stad is er een prachtige kathedraal. Ook zijn er genoeg musea, over verschillende onderwerpen. Van een martelmuseum tot het Joodse deel van de stad wat grotendeels in tact is gebleven sinds de Nazi’s van Praag een Joods museum wilde maken. Indien u opzoek bent naar een iets lichtere activiteit, zijn er ook genoeg opties voor vrijgezellen Praag. Zo kunt u omhoog getakeld worden naar de uitkijktoren op  een berg vanaf waar u de gehele stad en meer kunt zien. Ook kunt u in fietsbootjes over de rivier die de stad scheidt racen. De oer-Hollandse optie om fietsen te huren is er in deze stad natuurlijk ook. Dit is een goede manier om de stad te verkennen. Er zijn in de stad genoeg mogelijkheden om te shoppen en de winkelstraat is dan ook ontzettend lang. Voor vrijgezellen Praag die iets meer uitdaging zoeken zijn er ook verschillende escape-rooms.

Avonden

Na zo een lange actieve dag is het natuurlijk van belang dat u goed eet. Er zijn in Praag veel restaurants, veel verspreid. Praag is relatief goedkoop en u hoeft bij veel restaurants niet te reserveren. Daarna kunt u  als groep vrijgezellen Praag beginnen met rondlopen, er zijn overal in de stad verspreid cafés, clubs en barretjes. U hoeft zich niet te vervelen!