Outdoor vakantie boeken
Vakantie

Motor Frankrijk, leven als God in Frankrijk

Motor Frankrijk, het mooiste wat er is. We keren weer terug naar het leuke en mooie dorp Erp. Een dorp dat trouwens zeer zwaar is getroffen door corona. Er zijn helaas diverse dodelijke slachtoffers gevallen. Als ik het goed heb heeft de plaatselijke voetbalclub RKVV Erp zelfs op één van hun velden een speciale herdenking gehouden. Deze herdenking werd zeer druk bezocht. Met uiteraard wel het goed in acht nemen van de regels die gelden om corona tegen te gaan. En dan gaat het vooral om de onderlinge afstand van anderhalve meter. Anderhalf meter zoals Ali B. zingt. Motor Frankrijk, heerlijk genieten. 

Volop natuurschoon in Elzas en Jura

Motor Frankrijk, bewonder de natuur. Wat we nog niet hebben gedaan en wat we zeker moeten doen is het aandacht besteden aan de motoren. Onze drie motorvrienden hebben uiteraard een motor tot hun beschikking. Bertus heeft een motor van het aloude merk Norton onder zijn kont. Tinus geeft altijd lekker gas op zijn BSA, een motor die er bijzonder mooi uitziet. En tot slot van deze korte opsomming komt Jo aan de beurt. Jo heeft een BMW, een firma die stamt uit het zuiden van Duitsland, uit Beieren en omgeving. Allemaal voorbereiding op Motor Frankrijk. 

De reusachtige Alpen en de lichtstad Parijs

Motor Frankrijk, je geluk kan niet op. Bertus met zijn Norton, Tinus met zijn BSA en Jo met zijn Duitse BMW hebben onderling een bijzonder belangrijke afspraak gemaakt. Ze gaan met respect met elkaar om en ze gaan met respect om met andere mensen. En dat geldt ook zeker in het steeds drukker wordende verkeer. Zij willen de motorrijders een goede naam bezorgen, dus zeker geen slechte naam. Want diverse clubs van motorrijders hebben al een slechte naam. Af en toe gebeurt het dat een lid of leden van een motorclub een straf wordt opgelegd. Motor Frankrijk, gewoon fantastisch.