Outdoor vakantie boeken
Vakantie

Op kampeervakantie, maar dan met prive sanitair

Veilig kamperen met je eigen sanitaire voorzieningen

Op kampeervakantie gaan in de anderhalvemetersamenleving ziet er vaak toch net even anders uit dan we gewend zijn, maar dat hoeft geen reden te zijn om er niet meer op uit te gaan! Ben je gek op kamperen, maar vind je het misschien gedoe om zelf spullen mee te slepen om zelfvoorzienend te zijn? Dan kan je gelukkig ook terecht op een camping met prive sanitair. Zeker in de huidige tijd is het hebben van je persoonlijke sanitaire voorzieningen niet alleen geschikt voor de luxere kampeerder. Door het hebben van je eigen toilet en douche kan je veilig en ongestoord genieten van jouw kampeervakantie.

Voordelen van prive sanitair

Het hebben van je eigen sanitaire voorzieningen brengt veel voordelen met zich mee. Hoge nood bijvoorbeeld? Dan hoef jij in ieder geval niet te wachten tot er een hokje opengaat. Het meest belangrijke van deze persoonlijke voorzieningen hebben is dan ook dat alleen jij en eventueel je gezin het hokje gebruiken. Zo weet je zeker dat het hygiënisch allemaal in orde is en je met een gerust hart onder de douche kan stappen. Een andere fijne bijkomstigheid is dat je lekker al je eigen spullen kan laten staan. Zeg dus maar dag tegen al het gesjouw en het over de camping lopen met die wc-rol onder je arm. Wat er precies onder de persoonlijke voorzieningen valt verschilt per verblijfplaats, dus let daar even op bij het reserveren van jouw kampeervakantie.

Voorbereid op pad met kampeerwijzer

Ben je beginnend kampeerder of wil je graag wat meer informatie over wat het betekent om je eigen voorzieningen te hebben? Wil je weten welke camping met privé sanitair de beste is? Neem dan zeker even een kijkje op kampeerwijzer. Hierin staat alles nog even wat uitgebreider uitgelegd en zie jij op welke campings je terecht kan. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid en veilig op pad kan gaan.