Outdoor vakantie boeken
Vakantie

Op vakantie naar Noord Holland

Ben je toe aan vakantie? Wil je er echt even tussenuit, maar heb je geen zin om ver weg te gaan en lang te reizen? Dan is een vakantie in eigen land de perfecte oplossing voor jou! In ons eigen land is super veel moois te zien, en het is eigenlijk helemaal niet nodig om naar het buitenland te gaan voor mooie natuur of zon, zee en strand. Dit kun je namelijk allemaal vinden in Noord-Holland!

Bungalowparken in Noord-Holland

Bekijk vooral eens de opties in bungalowparken in Noord-Holland. En dan specifiek in de kop van Noord-Holland, langs de prachtige Noord-Hollandse kustlijn. Denk hierbij aan de kustdorpjes Callantsoog, Sint Maartenszee, Julianadorp aan Zee, Groote Keeten en Petten. Deze dorpjes liggen allemaal op steenworp afstand van de kust en de duinen. Daarnaast hebben ze allemaal een gezellig dorpscentrum waar in de zomer vele activiteiten zoals braderieën en markten worden georganiseerd. Ook zijn er restaurants waar je terecht kunt voor een lekker glaasje wijn of een goed hapje te eten. Deze kustdorpjes zijn echte pareltjes. Het is niet voor niets dat vele vakantiegangers hier jaarlijks terug keren.

Een vakantie vol rust en ontspanning

Veel vakantiegangers genieten hier van de mooie natuur en de rust en ontspanning. Een leven in de stad kan erg druk zijn, en hier heb je het gevoel dat je er echt even uit bent. In Noord Holland is er een prachtig natuur en duinlandschap waar veel fiets- en wandelroutes zijn uitgestippeld. Ook is hier een uniek natuurreservaat met verschillende soorten bloemen en planten. En daarnaast natuurlijk het brede en langgerekte strand. Pak hier wat zon, lees een goed boek, neem een lekkere duik, of maak een mooie strandwandeling. Voor ieder wat wils, niemand hoeft zich te vervelen aan de Noord-Hollandse kust.

Ook sportieve mogelijkheden

Natuurlijk is het hier ook mogelijk om goed te sporten. Naast wandelen en fietsen zijn er verschillende sporten mogelijk op het strand zoals zwemmen, vliegeren, surfen of blokarten. Als je op vakantie komt met kinderen kun je een bezoek brengen aan de verschillende speeltuinen of aan het subtropisch zwemparadijs.

https://www.vakantiewoningenaandekust.nl/