Outdoor vakantie boeken
Image default
Vakantie

Vakantie in Tossa de Mar

Wil je nu lekker op vakantie, maar je weet niet waar naartoe? Dan kan je kijken naar Tossa de Mar. Al helemaal al je zin hebt in de mooie Spaanse sferen. Het ligt in het noordoosten van Spanje en ligt aan de Costa Brava. Daar is van alles te bezoeken. Je kan niet alleen lekker op het strand liggen, maar er zijn ook historische plaatsen uit de 12e eeuw om te bezoeken. De keuze is reuze. Daarom is het een veelvuldige vakantiebestemming. Het is een perfecte plek voor jong en oud. Of je nu een gezin hebt of met zijn tweeën het is een hele mooie vakantieplek.

Wat te doen in Tossa de Mar

Of je nu een gezin bent met 3 kinderen, of je bent een gepensioneerd koppel. Er is voor iedereen wel wat te doen in het mooie spaanse stadje. Als je er komt voor de rust, kan je lekker met een boek op de diverse stranden liggen. Als je meer een avonturier bent in de vakantie, kan je ook allemaal bezienswaardigheden bezoeken. Er zijn daar ook hele mooie fietsroutes voor de avonturier. Als je een gezin bent met kinderen, kun je altijd naar de leuke waterparken gaan of mooie plaatsen bezoeken. Ook kan je genieten van de mooie natuur.

De Spaanse roots opvangen 

Als je nu nooit in Spanje bent geweest, en je wilt de Spaanse sfeer echt proeven. Dan is Tossa de Mar een goede plek om dat te bekijken. Zo heb je veel leuke plekken waar echte Spaanse tinten aan zitten. Maar de mensen zijn daar ook vaak aan het dansen in het centrum. Denk dan maar aan de echte Catalaanse dans of Flamenco dans. Ook is er mooie flora en fauna voor als je een echte natuurmens. Er is dus voor iedereen wel wat leuks te doen. Waarom twijfelen als je ook gewoon kan doen!