Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Breng sfeer in uw tuin met een decoratie van cortenstaal die op maat is gemaakt

Bent u op zoek naar een kunstzinnige decoratie waarmee u uw tuin uniek maakt? Overweeg dan eens om een decoratie van cortenstaal op maat te laten maken. Dit is mogelijk bij Stalentuin, een atelier in de buurt van Enschede. De oprichter van dit bedrijf, Simon Nijhoff, ontwerpt zelf tuindecoraties die vervaardigd worden van verschillende soorten metaal. U kunt een van deze ontwerpen uitkiezen en naar uw wensen aanpassen. U heeft bovendien de mogelijkheid om een voorwerp volledig zelf te ontwerpen. Omdat alle decoraties in het eigen atelier worden vervaardigd, is dit allemaal mogelijk bij het vervaardigen van de decoratie voor uw tuin.

Verschillende soorten tuindecoratie

Cortenstaal is een soort staal die een mooie roestkleur heeft omdat het een tijdje is blootgesteld aan oxidatie. Het materiaal roest niet door, zodat het goed buiten kan staan. U kunt cortenstaal op allerlei verschillende manieren in uw tuin laten terugkomen. U kunt bijvoorbeeld een tuinscherm of schutting van dit materiaal laten maken, op basis van een eigen ontwerp of van een bestaand ontwerp van Simon Nijhoff. Tussen de ontwerpen van deze kunstenaar kunt u tuinschermen vinden die zijn gedecoreerd met een dynamische afbeelding van een paard. U kunt er ook voor kiezen om een beeld van cortenstaal op maat te laten maken, dat als blikvanger op uw gazon dienst kan doen.

Kies voor een duurzaam product

Het is een duurzame keuze om een tuindecoratie van cortenstaal op maat te laten maken bij dit bedrijf. Omdat de volledige productie in het atelier plaatsvindt, is er weinig transport vereist. Uw tuindecoratie kan bovendien volledig worden gerecycled. U kunt niet alleen decoraties van cortenstaal op maat laten maken, maar ook van gewoon staal, aluminium of CVS. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met de experts van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder.