Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

U heeft geen last van vliegen met luxe vliegengordijnen

Voor luxe vliegengordijnen bent u bij Liso ® Vliegengordijnen aan het juiste adres! U kuntt bij dit bedrijf een vliegengordijn kopen van de beste kwaliteit. Dankzij de samenwerkingsverbanden met leveranciers en fabrikanten weten de medewerkers van dit bedrijf zeker dat zij goede kwaliteit leveren. U krijgt dan ook vijf jaar garantie op elk vliegengordijn wat u hier kunt kopen, want de gordijnen hebben een lange levensduur. De originele, zware kwaliteit van de luxe vliegengordijnen met degelijke constructie maken dat het deurgat goed en snel afgesloten wordt en het gordijn goed hangt. Alle vliegengordijnen van dit bedrijf worden geleverd met een ophangrail, waar de naam Liso ® op de einddopjes staat.

Afstemmen op uw interieur

Wilt u graag een vliegengordijn kopen dat past bij uw interieur? U heeft bij dit bedrijf zelf inspraak in het materiaal, de kleuren en het patroon van uw luxe vliegengordijnen. Zo kiest u uit een vliegengordijn van metaal, plastic, hoogwaardig kunststof of pvc. Als u een vliegengordijn in een effen kleur wilt, heeft u de keuze uit felle kleuren als groen, blauw en geel. Kiest u liever voor een neutrale kleur als vanille, crème of taupe? Ook dat is mogelijk. Bovendien is het mogelijk om een motief te kiezen voor uw gordijn. U heeft de keuze uit verschillende bloemendessins, zoals een roos of zonnebloemen. Daarnaast zijn er ook diverse dierendessins beschikbaar.

Vraag om advies

U kunt bij deze webwinkel terecht voor luxe vliegengordijnen in verschillende prijscategorieën. Zo is een doe-het-zelfpakket waarbij u zelf uw vliegengordijn dat u hier kunt kopen, in elkaar zet, een stuk goedkoper dan een kant-en-klaar gordijn. U heeft bovendien de mogelijkheid om uw gordijn op maat door ons te laten maken, al dient u hier nog extra voor te betalen. Het is daarnaast mogelijk om uw gordijn zelf op maat te maken door extra buisjes toe te voegen of te verwijderen.