Outdoor vakantie boeken
Zakelijke dienstverlening

Slimme stap zetten? Maak gebruik van het incassobureau in Zutphen

Het inzetten van een duidelijk incassobureau in Zutphen is een zeer slimme stap om te zetten wanneer je te maken hebt met klanten die geen duidelijkheid geven over de factuur die je hen hebt gestuurd. Je wil natuurlijk gewoon dat de klanten je betalen en je calculeert uiteraard wel de termijn in die de klanten hebben om deze betalingen die doen, maar door middel van een wanbetaler kan er al een hele hoop in de soep lopen in een bedrijf, zeker wanneer het een grote klant betreft die een behoorlijk bedrag niet betalen of als er meerdere klanten zijn die niet betalen. Het kan erg vervelend zijn wanneer je hiermee te maken hebt en dan is het de taak aan het incassobureau in Zutphen om ervoor te gaan zorgen dat jij wel het bedrag ontvangt waar je recht op hebt en waar je ook gewoon een product of een dienst voor hebt geleverd, of misschien wel beide.

Hoe goed gaat het met het andere bedrijf?

De incassobureau in Zutphen komt op voor je rechten en neemt het risico van je over, die je draagt omdat je geen weet hebt van de gezondheid van een bedrijf. Stel je hebt een klant die alsmaar niet betaald, het kan zijn dat zij het zijn vergeten en alsnog gaan betalen, maar het kan ook zo zijn dat ze helemaal geen geld meer hebben en het vermogen op is. Dan heb je toch wel echt een probleem, want dan kan het bedrag niet worden betaald en loop je het risico op een faillissement van het andere bedrijf, waardoor je nooit je geld zult ontvangen.

Debiteuren

Door middel van het verkopen van deze debiteuren aan een incassobureau in Zutphen heb je dit risico niet en draag je maar een klein percentage van het bedrag op de factuur over aan het bureau, die jou de rest van het bedrag betaalt. Zo weet je zeker dat je in ieder geval door kunt gaan met ondernemen en heb je geen stress meer over het risico dat je loopt.