Outdoor vakantie boeken
Vervoer en transport

Overal naartoe met DeBusSpecialist

Bij DeBusSpecialist helpen wij iedereen comfortabel naar zijn eindbestemming. Dit doen wij door de verhuur van touringcars en andere vervoersmiddelen met een chauffeur. Of u nu met een groot of klein gezelschap bent, wij hebben altijd wel een passende oplossing.

Touringcar huren bij DeBusSpecialist

Bij DeBusSpecialist huurt u gemakkelijk een touringcar. Onze touringcars zijn standaard uitgerust met comfortabele stoelen, een toilet, koelkast, verstelbare rugleuningen, voetsteunen, airco en dvd-speler. Kortom: alles voor een prettige reis. Wilt u echter dat uw gezelschap echt kunt genieten van een luxe reis? Dan kunt u er ook voor kiezen om een VIP touringcar te huren. Bij deze touringcar is het mogelijk om uw bedrijfsnaam op de zijkant te laten plaatsen en kunt u de stoelen aanpassen naar extra brede plaatsen of in treinzit met een tafeltje ertussen. Deze VIP touringcar wordt bijvoorbeeld vaak gehuurd door bedrijven om hun medewerkers en gasten naar evenementen of congressen te vervoeren. Bedrijven willen natuurlijk klasse en positiviteit uitstralen en hun gasten in stijl naar de bestemming brengen. Onze gewone touringcars worden daarentegen weer vaker gehuurd door scholen voor schoolreisjes of om medewerkers dagelijks van en naar kantoor te vervoeren. Wij hebben voor iedereen het juiste vervoer. Wat u ook nodig heeft.

Goed opgeleide chauffeurs

Wanneer u een touringcar van DeBusSpecialist huurt wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u veilig op de plek van bestemming komt. Daarom hebben wij zeer vakbekwame chauffeurs in dienst die niet alleen uitstekend rijden, maar ook representatieve gastheren of -vrouwen zijn. Deze chauffeurs krijgen ook na jarenlange ervaring nog regelmatig extra cursussen en bijscholing op het gebied van verkeersveiligheid, zodat zij veilig blijven rijden. Daarnaast voldoen ook onze touringcars aan de hoogste eisen qua veiligheid en comfort.

Duurzaam rijden

Bij DeBusSpecialist vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Helaas zijn er nog geen elektrische touringcars op de markt. Gelukkig zijn wij wel erg bewust van onze impact op het milieu. Daarom rijden al onze bussen CO2-arm of CO2-beperkt. Onze taxibusjes rijden zelfs op groen gas en onze gewone taxi’s zijn helemaal elektrisch! Kijk voor meer informatie over onze werkwijze op onze website. Hier vraagt u ook gemakkelijk een offerte aan.