Outdoor vakantie boeken
Image default
Aanbiedingen

De betrokkenheid van je medewerkers meten voor beleidsaanpassing

Waarom is de betrokkenheid van je medewerkers meten belangrijk voor jouw organisatie? In de basis is dit eenvoudig. Als bedrijf haal je meer uit je medewerkers wanneer zij betrokken zijn. Je kunt alleen werkelijk weten hoe betrokken zij zijn, door de betrokkenheid van je medewerkers te meten middels een gericht onderzoek van Solkie. Ieder bedrijf wil betrokken personeel, maar zeker niet iedere onderneming hééft ook betrokken personeel. Een belangrijk verschil. Wanneer je ervoor zorgt dat de betrokkenheid van jouw medewerkers met regelmaat gemeten wordt, dan heb je alle feedback in handen die je nodig hebt om de betrokkenheid te vergroten. Op basis hiervan kun je effectief het beleid aanpassen.

Professioneel de betrokkenheid van medewerkers meten

Je kunt de betrokkenheid van medewerkers meten door een ervaren partij in te schakelen. Hiervoor kun je terecht bij Solkie, een ervaren specialist in het uitvoeren van digitale medewerkers onderzoeken. De vragenlijsten voor de medewerkers zijn op professionele wijze samengesteld. Om het personeel te motiveren om deel te nemen, zijn er ook spelelementen aan het onderzoek toegevoegd. De betrokkenheid van medewerkers meten via deze partij is niet eenmalig. Het onderzoek wordt elke 28 dagen herhaald, waardoor je een duidelijke tijdlijn krijgt en ziet waar verbeteringsmogelijkheden liggen.

Verbeter je beleid, voor het bedrijf én de medewerkers

Het beleid verbeteren doe je om meerdere redenen. Je doet het onder meer om medewerkers meer betrokken te laten zijn en het werkplezier van het personeel te verhogen. Je doet het ook om de bedrijfsprestaties te optimaliseren en de customer experience verder te optimaliseren. Zo zijn er nog tal van redenen. Het begint allemaal bij de betrokkenheid van medewerkers meten, zodat je daarmee aan de slag kunt om het beleid te optimaliseren. Uiteindelijk profiteert iedereen daarvan. Wil jij ook de betrokkenheid van medewerkers meten op professionele wijze? Maak dan eens nader kennis met de mogelijkheden van Solkie.