Outdoor vakantie boeken
Image default
Aanbiedingen

Een groepsaccommodatie in Didam met leuke groepsactiviteiten

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Didam waar u met collega’s of familie leuke groepsactiviteiten kunt doen? Vindt u het lastig om te kiezen? Dan vindt u hier een suggestie: u kunt namelijk kiezen voor een uitje in western thema. Op die uitstap kunt u een metalen rodeostier berijden, met de quad rijden en genieten van een uitgebreid grillbuffet. In de omgeving van Didam kunt u daarvoor terecht bij De Westernboerderij. Hier organiseren ze verschillende leuke groepsactiviteiten voor jong en oud waardoor het geschikt is voor een bedrijfsuitje met collega’s of voor een gezellig familie-uitje met kinderen. Het is ook mogelijk om aansluitend op de leuke groepsactiviteiten een overnachting te boeken in echte indianentipi’s.

Een groepsaccommodatie in Didam voor een uitje met collega’s of familie

Wilt u een originele groepsaccommodatie boeken in Didam? Dan zit u goed bij deze boerderij. Ze bieden namelijk verschillende activiteiten en arrangementen aan voor een middag of een volledige dag. U kunt uw collega’s uitdagen met perslucht schieten of boogschieten, quad rijden of voor het complete westernarrangement kiezen met diverse spellen en activiteiten. Alle arrangementen zijn inclusief hapjes en drankjes. Geniet van een heerlijke koffie of thee met een huisgemaakte muffin vooraf en van een onbeperkt grillbuffet met een echt western dessert achteraf. Op de boerderij zijn er nog heel wat andere activiteiten waaraan u kunt deelnemen, zoals een pubquiz, hoefijzerwerpen of het temmen van de mechanische rodeostier. U kunt de avond dan afsluiten met een gezellig kampvuur bij de tipi.

Wilt u een originele groepsaccommodatie en leuke groepsactiviteiten boeken?

Als u een leuke groepsaccommodatie wilt boeken in western stijl in regio Didam voor een dagje weg met collega’s of familie, dan kunt u dat doen via website van De Westernboerderij. U kunt ook gerust bellen of mailen om naar de naar de mogelijkheden te informeren voor een op maat gemaakt western bedrijfsarrangement.