Outdoor vakantie boeken
Image default
Aanbiedingen

Internationaal Software Engineer PLC/SCADA

Bedrijfsomschrijving: Locatie: Regio Berningen

Het bedrijf zet zich in voor innovatieve verpakkingsoplossingen. Ze zijn wereldmarktleider in het ontwerp en de ontwikkeling van hoogwaardige machines en productielijnen die verpakkingen voor verschillende markten produceren. Je werkt in een innovatieve en internationale omgeving met klanten over de hele wereld. Ze hebben verschillende machines en kunnen hun klanten de beste oplossingen bieden.

Dit doen ze op het gebied van dedicated machines en gestandaardiseerde geavanceerde machines voor diverse toepassingen. In het bedrijf is innovatie het belangrijkste, het gebruikt de nieuwste technologie om klanten de beste service te bieden. De culturele kenmerken van de organisatie zijn open, sociaal, service en professioneel.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als internationale software engineer in een innovatieve en internationale omgeving? Misschien is dit jouw baan

Functie-inhoud:

Debug de klantspecifieke software in het verwerkingssysteem. Je kunt dit werk doen met lokale en buitenlandse klanten, en met een team als software engineers werken aan het ontwikkelen van klantspecifieke besturingssystemen en debug software in je eigen werkplaats Je bent altijd op zoek naar technische verbeteringen. Het systeem op softwaregebied brengt kennis en informatie correct over naar de serviceafdeling.Als software-engineer moet u vanaf de conceptuele fase betrokken zijn bij het debuggen van het systeem

 Functie-eisen:

Je hebt een hbo-opleiding elektrotechniek, industriële automatisering of regeltechniek afgerond of hebt werkervaring op een vergelijkbaar niveau. Je hebt Siemens S7 ervaring vergelijkbaar met software engineers, en ervaring met meerdere soorten PLC / besturingssoftware is een pré Je hebt ervaring met het bouwen, ontwerpen en debuggen van klantspecifieke besturingssoftware in machinebouw, en je bent flexibel en bereid om altijd In en uit het land.

Wij bieden:

Het maandelijkse basissalaris ligt tussen 2.600 en 4.500 euro per maand, jaarcontracten voor vast dienstverband, huurauto’s van bedrijven, telefoons, laptops en creditcards, uitstekende buitenlandse uitkeringen in het buitenland en een reeks secundaire arbeidsvoorwaarden. Als software engineer dienen voor persoonlijke ontwikkeling, zoals het volgen van aanvullende cursussen en / of trainingen 27 vakanties en 13 ADV dagen voor technisch uitdagend werk, en waardering uitspreken voor je werk Heb je persoonlijke informatie over het verzoek? Solliciteer dan direct.

Vaardigheden

Ervaring Medior,Senior Opleiding HBO

vacatures in Belgie

https://www.vindazo.nl/keywords/software-architect.html