Outdoor vakantie boeken
Bedrijven

Pluim & Sports

Bent op zoek naar een professioneel bedrijf waar u terecht kunt voor alles wat te maken heeft met de inrichting van sportvelden? Zoekt u bijvoorbeeld een hockeydoel voor het hockeyveld? Dan moet u bij Pluim & Sports B.V. zijn! Bij dit professionele bedrijf kunt u terecht voor allerlei soorten sportveld inrichtingsmaterialen. Kwaliteit en service staan bij Pluim & Sports B.V. heel hoog in het vaandel. Ze werken met een uitgebreid assortiment waarbij zowel de kwaliteit als de prijs zeer belangrijk is. Ze voldoen graag aan alle wensen door u waar nodig te adviseren en te begeleiden. Samen met u komen ze tot een oplossing voor iedere sportaccommodatie. Ook voor uw sportaccommodatie!

Wat Pluim & Sports B.V. voor u kan betekenen

De medewerkers van dit bedrijf hebben jarenlange ervaring op het gebied van sport en recreatie, waardoor ze u perfect van dienst kunnen zijn. Alle medewerkers hebben een passie voor sport en adviseren en begeleiden u graag over de producten die ze aanbieden. Zo kunt u hier terecht voor een voetbaldoel of een korfbaldoel. Zoekt u een dug-out? Ook die vindt u bij Pluim & Sports B.V. Wanneer u kiest voor de diensten van Pluim & Sports B.V., geniet u van een hoop voordelen. Zo geniet u van een snelle levering, waardoor de producten al snel bij u op locatie bezorgd kunnen worden. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage van uw voetbaldoel, korfbaldoel, dug-out of hockeydoel. Alle inrichtingsmaterialen kan het vaste montageteam voor u monteren. Fijn, toch?

Alles voor de inrichting van het sportveld

Neem eens een kijkje in de webshop van Pluim & Sports B.V. en bekijk de mogelijkheden! De mogelijkheden zijn eindeloos. In de webshop vindt u inrichtingsmaterialen voor atletiek, basketbal, handbal, korfbal, midgetgolf en nog veel meer! Als u er niet uit komt kunt u bij de medewerkers altijd terecht voor deskundig advies. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze u perfect verder helpen! En dat doen ze met veel plezier.

https://www.pluimensports.nl/