Outdoor vakantie boeken
Image default
Bedrijven

Wat ga je doen tijdens je verblijf in een luxe vakantiehuis in de Ardennen?

De Ardennen is een oase van rust! Je kunt er van alles doen. Het kan zijn dat jij tijdens je verblijf in een luxe vakantiehuis in de Ardennen niet weet wat je hier allemaal kunt beleven. Dan ben je hier op het juiste adres want we gaan een aantal top belevenissen in de Ardennen benoemen. Er zal voor iedereen wel iets interessants tussen staan. Je hoeft dus niet alleen maar in je luxe vakantiehuis Ardennen te blijven.

Bezoek de parel van de Ardennen

Bij een bezoek aan de Ardennen mag een bezoek aan La Roche-en-Ardenne niet overgeslagen worden. Dit is een super gezellig historisch stadje dat ook wel de parel van de Ardennen genoemd wordt. De stad ligt langs de Ourthe en er liggen tal van leuke restaurantjes en winkeltjes.

Kajak over de Ourthe

Een andere leuke bezigheid in de Ardennen is kajakken. Je kunt dit op verschillende plaatsen doen, maar vanaf La-Roche kun je mooi opstappen op een gehuurde kajak en genieten van de heerlijke zomerse dag vanaf de Ourthe. Als je klaar bent meestal een uur of twee laten wordt je gemakkelijk opgehaald vanaf de eind plek. De shuttlebus brengt je dan weer terug naar het begin waar je auto staat. Dit is een heerlijke manier om samen met je partner of gezin van de Ardennen te genieten vanaf het water.

Bezoek Spa en omgeving

Iedere autofanaat is wel bekend met het prachtige circuit bij Spa. Je kunt hier een dagje gaan kijken en zien hoe het eraan toe gaat daar. Vanaf de televisie is al te zien dat de omgeving van het circuit adembenemend is. Dit is zeker een bezoekje waard. De Ardennen zijn volop aanwezig in deze stad. Je kunt genieten van de prachtige naaldbossen en uitgestrekte natuur tijdens een wandeling of een ritje door dit gebied.

https://indardennen.be/luxe-vakantiehuis-ardennen