Outdoor vakantie boeken
Boeken en Tijdschriften

Outdoor vakantie geboekt? Vergeet je wandel- en fietsgidsen niet!

Wie een outdoor vakantie boekt, wil natuurlijk actief bezig zijn. Want de hele dag aan een zwembad liggen is ook niet leuk.

Daarom mag je één ding niet vergeten in jouw bagage: wandel- en fietsgidsen. 

Wandelgidsen

Wandelgidsen zijn veel meer dan eenvoudige wandelkaarten. Ze bevatten een schat aan informatie. In deze gidsen vind je meer informatie over de verschillende routes, eetgelegenheden in de buurt, overnachtingsplaatesen, noodnummers enzovoort. Ze bevatten dus alle info die je nodig hebt tijdens je outdoor vakantie.

Fietsgidsen

Hetzelfde verhaal geldt voor de fietsgidsen. Deze boeken bekijken de beste fietstroutes tot in het kleinste detail. Je vindt er alle info die nuttig is voor fietsers: zoals reparatiepunten, restaurants, accomodaties enzovoort. Daarnaast leer je meer over de diverse locaties die je passeert. Met allerhande weetjes leer je heel wat bij over de regio waar je doorheen fietst. 

Fysieke boeken

Heel wat vakantiegangers zweren bij digitale boeken op hun smartphone of tablet. Maar wanneer het op wandelgidsen en fietsgidsen aankomt, is een fysiek exemplaar veel interessanter. Want je hoeft jezelf geen zorgen te maken over de batterij van je toestel. Bovendien kan je makkelijk aantekeningen maken op de bladzijden. 

https://www.bibliotrek.be/