Outdoor vakantie boeken
Auto's en Motoren

Paruzzi levert authentieke VW Classic supplies

Als officiële dealer van originele VW onderdelen is Paruzzi hét adres voor Volkswagen liefhebbers. Je kunt er terecht voor grote items als bumpers, kachels, uitlaten en motoren. En ook kleine parts als borgplaatjes, bouten, accupoolklemmen en aandrijfhoezen. Online staan foto’s zodat je er zeker van bent, dat je koopt wat je nodig hebt.

Het wordt geen proces van zoeken naar een speld in een hooiberg. Het Paruzzi-team heeft het assortiment onderverdeeld in duidelijke categorieën en subcategorieën. Als voorbeeld nemen we de rubriek elektriciteit. Die is onderverdeeld in onder meer:

· koplampen, achteruitrijlampen en mistlicht;

· ontstekingssysteem, contactslot;

· start systeem;

· ruitenwisser, ruitensproeier.

Als je op een item klikt, krijg je een opsomming te zien van alle varianten. Erbij vermeld staan gegevens als de prijs, toepasbaarheid, het originele nummer, Paruzzi nummer, merk en natuurlijk ook of het voorradig is. Een handige tip bij het zoeken: vink aan om welk type Volkswagen het gaat, daarmee maak je het zoekresultaat zo specifiek mogelijk.

Paruzzi is er voor bezitters van alle typen Volkswagen: Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia en Kübel. Je bestelt er Kever velgen, Spijlbus claxons, Type 3 motoren et cetera. De Kever is bijzonder populair. Dit model werd van 1938 tot 2003 gebouwd in de fabriek in Duitsland. De wagen heette van oorsprong Typ 1, Typ 1200 en Typ 1300. De naam Kever dankt hij aan automobilisten die hem op het insect Kever vonden lijken.

In het Engels heet de Kever Beetle, in het Frans Coccinelle, in het Duits Kääfer, in het Zweeds Bubbla, in het Noors Bubble en in het Portugees Carocha. Tot slot nog enkele praktische gegevens over bestellen bij Paruzzi. Iedere bestelling van € 50,00 of meer wordt gratis verzonden. De vervoerder is PostNL. Als je voor 15.00 bestelt, worden je spullen dezelfde dag nog verzonden. Standaard krijg je na aankoop een zogenoemde zichtperiode van 14 dagen. Je kunt binnen deze tijd kosteloos retourneren. Voorwaarde is wel dat je het onderdeel niet hebt gebruikt en weer in de originele verpakking doet.

https://www.paruzzi.com/nl/