Outdoor vakantie boeken
Image default
Entertainment

Wat je allemaal kunt doen bij Pitch en Putt Strand Horst

Bij Pitch en Putt Strand Horst, gelegen aan het mooie Wolderwijd op de Veluwe, kun je zowel zakelijk als particulier meer doen dan alleen golfen. Naast de 18 hole’s par 3 baan, kun je bij Pitch en Putt Strand Horst nog veel meer activiteiten ondernemen.

 

Golfen voor iedereen

De golfbaan van Pitch en Putt Strand Horst is wat compacter opgezet dan andere golfbanen. Zo zijn de afstanden tussen de holes niet zo groot, tussen de 30 en 70 meter. Dit is ideaal voor de wat minder ervaren golfers. Je hoeft namelijk geen geoefende golfer te zijn om bij Pitch en Putt een balletje te slaan. Pitch en Putt ziet golfen als een publiekssport en wil iedereen, ongeacht ervaring met golfen, de kans bieden om het spel te leren spelen. Je hoeft ook niet lid te worden om gebruik te kunnen maken van de baan. Je kunt bijvoorbeeld met familie of met een zakenrelatie op een ontspannen manier bezig zijn met golfen. Je kunt ook een keer kiezen voor de variant footgolf.

 

Activiteiten op het water

Je kunt bij Pitch en Putt Strand Horst een aantal water activiteiten boeken. Zo kun je de natuur ontdekken op een waterfiets die geschikt is voor vier personen. Je kunt kiezen voor een uurtje, een ochtend, een middag of een hele dag waterfietsen. Wil je liever roeien, dan kun je er op uit in een Canadese kano. Hier kun je met drie personen in. Ook hier kun je weer kiezen uit verschillende tijdsloten. Als je graag wilt suppen, dan kun je bij Pitch en Putt Strand Horst een sup board huren. Niet onbelangrijk: bij alle wateractiviteiten is een zwemvest inbegrepen.

 

Beachclub Playa de Veluwe

Na het afronden van je 18 holes of als je een lekker stuk gevaren hebt, kun je in de beachclub genieten van een hapje en een drankje. Je kunt hier tevens gebruik maken van het privé strandje. Je kunt buiten of buiten een tafeltje uitzoeken en daar je keuze maken uit het aanbod van de menu- en drankenkaart. Je kunt de beachclub tevens huren voor een bedrijfs- of huwelijksfeest. Je kunt hier kiezen uit verschillende arrangementen. Zo kun je met of zonder diner kiezen en maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Arrangementen

Je kunt bij Pitch en Putt Strand Horst ook terecht voor een dagvullend arrangement. Je kunt bijvoorbeeld een bedrijfsuitje organiseren waarbij je met je collega’s eerst 9 of 18 holes golf speelt en vervolgens geniet van een borrel gevolgd door een diner. Via de website kun je eenvoudig boeken of meer informatie opzoeken.