Outdoor vakantie boeken
Image default
Internet

Bij wie kan ik terecht voor professioneel advies over CCTV?

Als u de veiligheid van uw bedrijf of van de bewoners van bijvoorbeeld een appartementencomplex beter wilt waarborgen dan kunt u kiezen voor een CCTV. Dit closed-circuit television-systeem stelt u in staat om de omgeving optimaal te bewaken. De beelden van één of meerdere camera’s worden doorgestuurd naar een scherm waar u ze desgewenst real-time kunt bekijken. Zo ziet u bijvoorbeeld wie er het pand in- en uitgaan of wie er zich op het terrein buiten bevinden. Ook wordt hierbij een tijdsindicatie gegeven. Dit laatste kan handig zijn als er iets onrechtmatigs is gebeurd en u de beelden terugkijkt. Ook de politie maakt vaak dankbaar gebruik van dergelijke bewakingsbeelden. Vraag daarom vandaag nog advies over CCTV aan bij FiberDatacom, een bedrijf in Beverwijk, Noord-Holland, dat hiermee ruime ervaring heeft.

Mag u camerabeelden maken van uw gebouw of terrein?

Als u advies over CCTV vraagt informeer dan ook naar de regels voor het vastleggen van beelden. Dit is toegestaan, mits u kenbaar maakt dat u deze beelden maakt. Dit kan bijvoorbeeld door een mededeling bij het betreden van het terrein. U mag de beelden vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld opsporingsdoeleinden. Uiteraard is het niet de bedoeling beelden met onbevoegden te delen. Binnen een bedrijf is het dan ook gebruikelijk dat slechts een of enkele medewerkers toegang hebben tot de beelden. U dient er ook voor te zorgen dat de beelden binnen een vastgestelde termijn worden gewist. Ze onbeperkt bewaren is niet toegestaan.

Vraag een offerte aan voor een CCTV-systeem

Bij FiberDatacom in Beverwijk, kunt u terecht voor advies over CCTV in Noord-Holland. Vraag vrijblijvend een offerte aan als u een systeem met camerabewaking wilt laten installeren. Dit wordt vervolgens volledig afgestemd op uw situatie. De professionals van FiberDatacom kunnen u adviseren waar u camera’s moet plaatsen en hoeveel er nodig zijn. Daarnaast kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor het laten uitvoeren van onderhoud of als er een storing is.

https://fiberdatacom.nl/