Outdoor vakantie boeken
Image default
Internet

Een cloud werkplek om altijd en overal aan uw documenten te werken

Bent u niet elke dag op kantoor aan het werk, omdat u bijvoorbeeld veel afspraken heeft bij klanten? Of werkt u op dit moment fulltime op kantoor, maar wilt u graag ook thuis gaan werken? Dan is het fijn om een digitale werkomgeving te hebben waar u al uw bestanden kunt opslaan. Met een cloud werkplek is het mogelijk om op iedere gewenste locatie aan uw documenten te werken. U hoeft alleen een laptop, telefoon of ander device te combineren met een werkende internetverbinding. Of u nu op kantoor, thuis, bij een klant, in een restaurant of op vakantie wilt werken, alles is mogelijk door het inschakelen van een Managed Service Provider voor een cloud werkplek.

Wat zijn de voordelen van een cloud werkplek?

Het werken in een cloud werkplek is ideaal, zeker wanneer u niet alle dagen op kantoor kunt of wilt zijn. U slaat al uw documenten en bestanden eenvoudig en snel online op en kunt er altijd en overal mee verder. Dit geldt ook voor diverse applicaties die u eventueel nodig heeft. Alles wordt veilig opgeslagen in een goed beveiligde online omgeving. Zelfs wanneer uw computer kapot gaat, heeft u al uw bestanden zo bij de hand. Een Managed Service Provider kan een cloud werkplek volledig inrichten naar uw wensen. Denkt u hierbij aan het aantal accounts en de opslagcapaciteit.

Schakel deze gecertificeerde specialist in

Wanneer u geïnteresseerd bent in een cloud werkplek, dan is het verstandig om een Managed Service Provider, zoals Cloudiction in te schakelen. Deze specialist heeft jarenlange ervaring en beschikt over de juiste certificering om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u bij dit bedrijf een demo aanvragen zodat u een cloud werkplek zelf kunt ervaren, zonder er direct aan vast te zitten. Ook voorzien hun ervaren vakmensen u graag van deskundig advies, handige tips en meer informatie over de voordelen en de mogelijkheden van een cloud werkplek.