Outdoor vakantie boeken
Onderwijs

Alles wat je wilt weten over de opleiding Commercieel Administratief Medewerker

Wat houd het eigenlijk in om als Commercieel Administratief medewerker aan de slag te gaan? Als je commercieel bent ingesteld en het leuk lijkt om administratieve zaken te regelen, dan past deze titel perfect bij je. Het is een afwisselende rol, waarbij je je inzet voor verschillende organisaties. Je onderhoud bijvoorbeeld contacten met klanten van een kledingmerk, verwerkt uitgaven en biedt persoonlijke service aan voor de klant. Het gaat om een veel gevraagde functie, dus met een opleiding tot Commercieel Administratief Medewerker zit je al snel goed.

Hoe ga je aan de slag als Commercieel Administratief Medewerker?

Wanneer je besluit te starten met de opleiding tot Commercieel Administratief Medewerker, is het belangrijk om te weten dat de opleiding uit twee verschillende trajecten bestaat. In het eerste deel leer je veel over de commerciële kant van het vak. En in deel twee krijg je vooral veel met administratie te maken.

Wat zijn de voordelen van de opleiding Commercieel Administratief Medewerker?

De opleiding Commercieel Administratief Medewerker kun je binnen 1 jaar afronden. De gehele inhoud bestaat uit 40 lessen van 3 uur. Er is geen speciale vooropleiding nodig om in te stromen voor de opleiding tot Commercieel Administratief Medewerker. De opleiding heeft maar een slagingskans van maar liefst 90%, dit komt o.a. doordat er les wordt gegeven in kleine groepen en er wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve trainingen voor de examens. Ook is er een ruime keus aan plekken, waar de opleiding te volgen is. Er zijn maar liefst 50 verschillende locaties te vinden waar de opleiding Commercieel Administratief Medewerker te volgen is.

Hoe zit het met de lestijden en kosten?

De kosten van de opleiding, inclusief lesmateriaal en examens, bedragen € 2.050,-. Je kunt zelf kiezen of je de lessen wekelijks in de ochtend of in de avond wilt volgen. In de ochtend is dit mogelijk tussen 09.00 uur tot 12.00 uur en in de avond kan dit tussen 19.00 uur tot 22.00 uur.