Outdoor vakantie boeken
Image default
Telefonie

Vind hier een refurbished Samsung van goede kwaliteit

Bij Fone4u ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een refurbished Samsung of andere refurbished producten. Deze winkel is gevestigd in Papendrecht, maar vooral gericht op de webshop. Je vindt hier alle producten op een overzichtelijke manier. Naast refurbished Samsungs worden er ook refurbished Huaweis aangeboden. Een reburfished telefoon van Fone4u heeft veel voordelen. Je leest er alles over in dit artikel.

Refurbished

Niet iedereen zal even bekend zijn met de term ‘refurbished’. Het betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Oude telefoons worden bij het bedrijf geleverd en deze worden op zo’n manier gecontroleerd en gerepareerd dat de producten van uitstekende kwaliteit zijn en nog jaren mee kunnen. Hierdoor kun je langer met één telefoon doen, wat beter is voor het milieu. De winkel is vooral gespecialiseerd in de refurbished Samsung. Welke refurbished Samsung je ook wilt, de kans is groot dat de winkel deze in zijn assortiment heeft.

Zijn de producten wel van goede kwaliteit?

Aangezien er gebruik wordt gemaakt van tweedehandsproducten, is de kans groot dat je je afvraagt of deze wel van goede kwaliteit zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je refurbished Samsung na twee maanden al stuk is. Maar alle producten worden uitgebreid gecheckt in het eigen testcenter van het bedrijf. Alle apparaten worden op 29 punten gecontroleerd. Bovendien zijn niet alle producten al gebruikt. Sommige producten komen uit een voorraadoverschot en zijn dus nog gloednieuw.

De service

Buiten het feit dat je dus van een goede kwaliteit uit kunt gaan, word je ook nog eens op een vriendelijke manier geholpen. Als je vragen hebt, mag je die altijd mailen. Ook als je een klacht over het bestelde product wilt indienen, kun je bij het bedrijf terecht. Er zal dan een passende oplossing voor je worden gezocht. Dit hoort allemaal bij de uitstekende service van dit bedrijf.

https://www.fone4u.nl/