Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Uw meubels op maat gemaakt in Utrecht

Bent u op zoek naar meubels op maat in de omgeving van Utrecht? Dan moet u zeker een kijkje nemen bij Amelia’s Hoeve uit Ameide. Dit bedrijf is reeds meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse meubels en lampen op maat. Binnen hun assortiment nabij Utrecht bieden zij een ruime keuze aan op het gebied van lampen, decoratie, antiek kleingoed en antieke meubels, maar ze kunnen ook nog eens veel voor u op maat maken. U kunt zelf uw idee en de afmetingen hiervan aanleveren en zij proberen op vrijblijvende basis voor u een passende tekening en prijsofferte aan te leveren. Het is dan alleen nog aan u om de bestelling definitief te maken.

De keuze uit diverse houtsoorten

Voor het vervaardigen van de meubels op maat Utrecht wordt gebruik gemaakt van eikenhout, grenen en mahonie. Deze pure en sterke houtsoorten staan garant voor een uitstekende kwaliteit van de meubels. De meubels moeten tenslotte een flink aantal jaren mee kunnen gaan. Als u geld investeert in meubels op maat, dient de kwaliteit hoog te zijn. Amelia’s Hoeve staat hier dan ook garant voor. Mochten de spullen na levering toch een defect vertonen, dan kunt u hier melding van maken en de bestelde spullen binnen veertien dagen retourneren.

Maak gebruik van een snelle levering

De meubels op maat in Utrecht worden binnen Nederland gratis verzonden vanaf een bestelling van € 100,-. In België is dit bij een bestelling boven de € 150,-. De aflevering van de meeste goederen wordt door dit bedrijf zelf verzorgd. De meeste producten zijn zeer breukgevoelig en daar wil het bedrijf geen enkel risico mee nemen. Het voordeel hiervan is dat u als klant contant aan de chauffeur kunt betalen en dus niet hoeft voor te schieten voordat u het product ontvangen hebt. Een gedeelte van de leveringen gaan, indien mogelijk via PostNL. Uitlevering vinden meestal binnen de drie tot vijf werkdagen na het bestellen plaats.

https://www.amelias.nl/