Outdoor vakantie boeken
Image default
Vakantie

Campers

Beleef een heerlijke luxe outdoor vakantie met één van de campers van Campers-kopen.net. Een campervakantie wordt steeds populairder onder reizigers. De vrijheid om langs alle mooie plekjes te rijden, groot aantal plekken waar je mag verblijven en het gemak tijdens de vakantie zijn veel reden van de grote populariteit van campers. Populaire landen voor een campervakantie zijn: Spanje, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Italië. Met een camper geniet je relaxt van de vrijheid en rij je snel en comfortabel naar de verschillende bestemmingen binnen Europa. 


Verschillende type campers 

Campers zijn er verschillende modellen. Buscampers zijn het kleinste type camper geschikt voor 2 personen. Integraal campers zijn de meest luxueuze campers die er op de markt zijn. Met een mooi overlopend binnen interieur van de cabine en het woongebied kunt u tot met wel 8 personen genieten van een luxe camperervaring. Half integraal en Alkoof campers zitten qua afmetingen en slaap- en zitplekken daar tussen. Het kiezen van het type camper is dus afhankelijk van het reisgezelschap en luxe waarvan je onderweg wilt genieten.

Nieuwe of tweedehands camper kopen

De keuze voor een nieuwe of tweedehands camper is afhankelijk van je budget. Tweedehands campers zijn logischerwijs vaak goedkoper, maar dat geldt niet voor alle tweedehands campers. Zo kan een tweedehands camper duurder zijn door het type camper, extra’s en bij een lage kilometer dan een standaard nieuwe camper. Campers zijn aardig waardevast, waardoor een camper kopen een goede investering is voor de vakantie. Bij Camper-kopen.net vind je een groot assortiment van goedkope campers, nieuw en occasion. Neem eens een kijkje op onze camper website of bezoek de showroom om onze vloot van campers te bekijken. Camper kopen? Bij Campers-kopen.net ben je op de juiste plaats. Heb je een vraag of wil je onze showroom bezoeken? Kom langs of maak een afspraak!

Camper huren voor een zorgeloze vakantie

Wil je ontdekken of een campervakantie bevalt? Huur dan een camper en ontdek het echte outdoor camper gevoel! Alle campers die verhuurt worden zijn inclusief verzekering, zodat je tijdens je reis nergens zorgen over hoeft te maken. De kosten van een camper huren zijn afhankelijk van het type camper en de periode dat je de camper wilt huren. In het laag- en middenseizoen zijn de prijzen lager dan in het hoogseizoen. Meer weten over het huren van een camper? Vraag onze experts en wij helpen je graag bij het vinden van een camper aan de hand van je wensen en reisgezelschap.