Outdoor vakantie boeken
Image default
Woningen

Steeds meer mensen kiezen voor een serre uitbouw in regio Breda

Met een serre uitbouw in Breda of omgeving kunt u het woonoppervlak van uw woning aanzienlijk vergroten. De serre kan op verschillende manieren dienst doen. Zo kunt u hem gebruiken om te relaxen of bezoek te ontvangen, maar hij kan ook dienst doen als keuken of als werkkamer. U kunt van een serre ook een slaapkamer op de begane grond maken, ideaal voor mensen die vanwege een beperking problemen hebben met traplopen. De serre kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, afhankelijk van uw wensen of het doel waarvoor u de serre wilt gaan gebruiken. In veel gevallen heeft u zelfs geen bouwvergunning nodig om een aanbouw aan uw huis te laten plaatsen.

Mag ik zomaar een serre aan mijn woning laten bouwen?

Vandaag de dag zijn de regels voor het uitvoeren van verbouwingen aan een eigen huis een stuk minder streng dan voorheen. Voor het laten plaatsen van een serre uitbouw in regio Breda heeft u dan ook in veel gevallen geen vergunning meer nodig. Hiervoor moet wel aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Deze voorwaarden kunt u lezen op de website van uw gemeente. Als u twijfelt, dan is het verstandig om bij de gemeente te informeren. Als u zonder vergunning bouwt terwijl deze wel nodig was, is de kans groot dat de gemeente u gelast de verbouwing ongedaan te maken. Dit heeft uiteraard verstrekkende gevolgen.

Vraag een kostenopgave aan voor uw nieuwe serre

Als u een serre uitbouw in Breda overweegt dan wilt u natuurlijk graag weten wat de kosten zijn. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen bij Jaspers Timmerbedrijf. Zij zijn gevestigd in Sint Willebrord, maar werken in de gehele regio Breda. U kunt rekenen op degelijk vakmanschap en hun uitstekende service. Het gaat om een zeer ervaren timmerbedrijf waar u ook terecht kunt voor het laten plaatsen van een dakkapel of het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden.

 

https://www.jasperstimmerbedrijf.com/