Outdoor vakantie boeken
Image default
Woning en Tuin

Unieke handgemaakte Marokkaanse lampen met een moderne twist kopen voor je woning

Als je op zoek bent naar een mooie hanglamp en zeker niet geïnteresseerd bent in massaproductie en perfectie, dan moet je de Marokkaanse lampen van Hadaya eens bekijken. Deze ontwerper staat er bekend om de eerste te zijn die de klassieke Oosterse thema’s en patronen nam en die in een modern jasje stak. Het resultaat is een eigenzinnige en unieke lamp, die tegelijkertijd zowel klassiek als eigentijds overkomt en die in elk interieur past. Het bedrijf heeft een winkel in Amersfoort, dus als je je in de regio bevindt, dan breng je ze gemakkelijk een bezoek. Wanneer je niet in de buurt bent, bewonder je de schitterende collectie Marokkaanse lampen in de webshop.

Al 20 jaar actief

Deze ontwerper weet al 20 jaar het klassieke met het moderne te combineren en dat geeft jou toegang tot een bijzonder gevarieerde collectie Marokkaanse lampen. Er zijn onder meer hanglampen en plafonnières verkrijgbaar die gemaakt zijn van een verscheidenheid aan materialen. Ze hebben de bekende Midden-Oosterse patronen, waarmee je een schitterend effect creëert in je woonkamer. De doelgroep van deze ontwerper is naar eigen zeggen de klant die niet van massaproductie houdt en die iets unieks in huis wil halen. Omdat de lampen met de hand gemaakt worden, zijn imperfecties voor hen juist een verrijking en niet een mankement. De handgemaakte Marokkaanse lampen worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Dat zie je terug aan de karakteristieke uitstraling die zo typerend is voor handwerk.

Bezoek de winkel of shop online

De beste manier om deze unieke Marokkaanse lampen te bekijken, is door de winkel te bezoeken. Ben je in regio Amersfoort? Dan rijd je er zo naar toe. Met een handgemaakte lamp van Hadaya haal jij ook de gezellige en warme Oosterse sfeer in huis. Bezoek daarom de winkel of loop het assortiment rustig door via de webwinkel en je vindt vast een handgemaakte lamp die jouw interieur zal verrijken.

https://www.hadaya.nl/