Outdoor vakantie boeken
Image default
Woningen

Maak jouw ruimte af met prachtige karpetten

Met een vloerkleed geef je een ruimte direct een andere uitstraling. Je kunt kiezen voor een kleed met vrolijke kleuren en patronen of juist een effen variant met een neutrale kleur. Door het vloerkleed af te stemmen op je meubels, accessoires en de rest van het interieur, weet je zeker dat dit mooi past. Zo krijgt jouw woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoorpand net dat beetje extra. Ben je benieuwd waar je kwalitatief hoogwaardige karpetten kunt kopen? Dan moet je bij Kaatz zijn! Dit bedrijf heeft een ruime collectie aan vloerkleden in verschillende stijlen, maar ze bieden ook maatwerk aan.

Vloerkleed op maat laten maken

Wanneer je maatwerk karpetten wilt laten maken bij deze specialist, is het belangrijk om de juiste maat te bepalen. Op de website van Kaatz vind je hier meer informatie over en kun je alvast inspiratie opdoen. Uiteraard helpen deze specialisten je daar ook graag bij. Wil je een vierkant, rechthoekige of rond vloerkleed? Wat worden daarnaast de afmetingen? Het zijn allemaal belangrijke aspecten bij een maatwerk vloerkleed. Weet je niet goed wat het best past binnen jouw interieur? Dan geven de medewerkers van Kaatz je graag persoonlijk en deskundig advies. Samen komen jullie tot een vloerkleed op maat!

Vraag gratis stalen aan

Heb je een mooi vloerkleed gevonden in de ruime collectie of weet je in welke maat je een kleed wilt laten maken? Neem dan contact op met deze specialisten en informeer naar de mogelijkheden. Ook wanneer je twijfelt of nog vragen hebt over de verschillende karpetten, kun je contact met hen opnemen. Je vindt de contactgegevens op hun website. Ook wanneer je alvast inspiratie op wilt doen, kun je hun website bekijken. Ze hebben een duidelijk overzicht van alle stijlen en mogelijkheden. Je kijkt je ogen uit! Ben je benieuwd hoe een vloerkleed staat binnen jouw interieur? Vraag dan gratis stalen aan en test het zelf!

https://www.kaatz.nl/