Outdoor vakantie boeken
Zakelijke dienstverlening

Bij Welling feestlocatie omgeving Arnhem

Voor wie op zoek is naar een unieke feestlocatie in de omgeving Arnhem voor een particulier of zakelijk feest is bij Welling aan het geode adres. Vanwege de unieke ligging van bij Welling in het hartje van het plaatsje Duiven is er een uitstekende bereikbaarheid. De locatie is geschikt om feesten tot 300 man te organiseren. Maar ook in kleinere groepen kunt u bij welling prima terecht. Naast een uitstekend restaurant is er een Grand Café met een afzonderlijke bar en een VIP ruimte voor een volledig afgescheiden feest in een speciaal ingerichte feestzaal. Bij Welling heeft verschillende arrangementen.

Bedrijfsfeest of borrel

Wanneer u binnenkort een bedrijfsactiviteit heeft of een bedrijfsfeest wilt organiseren is dit een uitstekende locatie om je compleet te laten verassen. De ruime ervaring die hierbij is opgedaan en de opgebouwde relaties zorgen ervoor dat u als bedrijf een uniek feest kunt organiseren bij Welling. Er wordt over alles nagedacht en u kunt uw eigen wensen ook gewoon inbrengen. Heeft u een klanten dag of vergadering dan kan dit ook binnen de VIP ruimte georganiseerd worden. Ook zijn er regelmatig bedrijfsvergaderingen waarbij ook de catering of keuken een goede aanvulling is.

Familiefeest of verjaardag

Maar natuurlijk is de locatie regelmatig bezet vanwege een familiefeest, verjaardag of bruiloftsfeest. Omdat er verschillende aantrekkelijke arrangementen zijn voor het geven van een feest in kleine of grote groepen kun je bij Welling ook een onvergetelijke avond beleven. Regelmatig zijn er live optredens en openbare activiteiten binnen de locatie maar ook is er veel plek voor een leuk feest op maat voor u georganiseerd. Persoonlijke wensen zijn op maat te realiseren en wij beschikken over verschillende vormen voor een knalfeest. Wilt u alleen borrelen met uw vrienden dan kan dit natuurlijk ook heel goed in onze bar. Kom gerust eens langs bij Welling in Duiven.