Outdoor vakantie boeken
Image default
Aanbiedingen

Aan het slag in het buitenland? Opties genoeg!

Aan het slag in het buitenland? Opties genoeg!  

Droom jij er al jaren van om een langere tijd in het buitenland door te brengen, maar wordt dit financieel gezien een enorme uitdaging? Heb je er wel eens bij stilgestaan dat vertrekken naar het buitenland minder duur kan zijn dan je van tevoren misschien bedenkt? Je kan er natuurlijk voor kiezen om een tijdje te gaan werken in het buitenland! Op deze manier ontdek je land en stad op een unieke manier, kan je de cultuur van het land leren kennen en verbreed je je talenkennis ook nog een stukje! Wat wil je nog meer? Lees snel mee met de leukste mogelijkheden voor een aantal maanden werken over de grens! 

 

(Après)-Skiën

Misschien wel de ultieme droom van iedere doorgewinterde skiër of snowboarder; een aantal maanden vertoeven in een ultiem witte omgeving. De drempel om daadwerkelijk maandenlang dag in, dag uit in jouw thermokleding op een piste te staan is zo hoog nog niet! Er zijn veel Nederlandse organisaties via waar je gemakkelijk jouw lerarendiploma kan halen en die ook nog eens een plekje bij een Skischool voor je regelen. Zelfs als je met een vriend of vriendin wil vertrekken is dit gemakkelijk te regelen. 

 

Viva la vino

Spreken de koude winterdagen jou niet per se aan en word je er niet warm van om een seizoen door te brengen als ski-instructeur? Geen probleem! Er zijn nog voldoende andere mogelijkheden om er toch een aantal maanden tussenuit te knijpen. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag in Italië of Spanje, op een wijngaard; vroeg in de ochtend beginnen met druiven plukken, ’s middags vrij en de hele dag genieten van de zon en de Mediterraanse cultuur. Wanneer je op een wijngaard aan de slag gaat, krijg je hier in de meeste gevallen accommodatie bij! 

 

Tours geven

Veel Nederlandse organisaties opereren in het buitenland. Zo zijn er in Spanje bijvoorbeeld een hoop Nederlandse organisaties te vinden die Nederlandse tapas tours geven, maar in Thailand kan je ook terecht voor Nederlandse fietstours. Omdat de bedrijven gericht zijn op Nederlanders, is het als Nederlander ook makkelijker om hier aan de slag te gaan! Via social media of Google kom je al gauw terecht bij zulke organisaties. Vaak kan je hier in de zomer terecht, het betreft natuurlijk voornamelijk seizoenswerk. Als je daarna het gevoel hebt dat je toch nog iets langer wil blijven hangen in de stad waar je zit, kan je vanaf daar uiteraard zoeken naar een andere baan! 

https://gedma.nl/