Outdoor vakantie boeken
Image default
Gezondheid

3 manieren om snel gewicht te verliezen

De zomer komt eraan. De tijd waarin je je lekker in je vel wil voelen, zodat je zelfverzekerd in je zwemkleding kunt lopen. Is dat niet zo, dan moet je hier wat aan doen. Wil je nou graag gewicht verliezen, maar weet je niet hoe? Lees hier 3 manieren om snel gewicht te verliezen. 

Begin met je voeding

Het allereerst wat je aan moet passen tijdens je dieet is je voeding. Je voeding vormt 90% van je lichaam. Nu is het niet de bedoeling dat je helemaal niet meer gaat eten. Het is juist dat bedoeling dat je veel groente en fruit eet. Het is ook het beste om, om de twee uur te eten. Eet dan wel kleine porties. De meeste mensen gaan de fout in door tijdens de lunch of avond eten, te veel te eten. Schep zo min mogelijk op en eet wellicht twee uur laten nog eens iets. De gouden tip is om s’avonds niet meer te snacken. Wen jezelf aan dat je na 20:00 niet meer eet. 

Als je dit drinkt gaat het snel 

Ook drinken is erg belangrijk. Sowieso is het tijdens de warme dagen belangrijk dat je genoeg drinkt. Het hangt er wel vanaf wat. Als je namelijk de hele dag door cola drinkt, dan val je niet af. Je hebt het vast vaker gehoord, maar de hele dag water drinken kan veel met je doen. Je moet minimaal 2 liter water drinken per dag. Als je al je drankjes omzet in water, ben je zo een paar kilo’s kwijt. 

Ook sporten mag niet ontbreken

Zoals net verteld gaat 90% van je dieet over voeding. Die andere 10% gaat over sporten. Dit kan namelijk niet ontbreken. Door te sporten zul je ook afvallen. Het is dan wel de bedoeling dat je dit regelmatig doet. Welke sport je doet, is helemaal aan jezelf. Zorg gewoon dat je goed fit blijft. Mocht je nou niet standaard in de sportschool willen sporten kun je ook voor andere intensieve sporten gaan zoals wing surfen of wind surfen op een windsurf board. Zo heb je ook nog eens lekkere verkoeling in het water tijdens de warme zomer dagen.